Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« : Ekim 26, 2009, 04:27:23 ÖS » |
|
Masaüstü simgelerinin renkleri mavi olduysa (yani gölgeli çıkıyorsa) yapmanız gereken tüm işlemleri bu başlık altında sizlerle paylaşacağım.... (Edubilim üyeleri için) Öncelikle ilk yapmanız gereken işlem Masaüstüne sağ tıklayın --> Simgeleri Yerleştir --> Weböğelerini masaüstüne kilitle aktif ise kaldırın.... Resimdeki gibi olmalı yani o seçenek işaretli olmamalı... Eğer düzelmediyse Masaüstündeki bilgisayarım simgesine sağ tıklayın --> Özellikler --> Gelişmiş --> Performans --> Ayarlar --> Masaüstü simge etiketlerinde bırkma gölgesi kullan kutrucuğunu işaretleyin Tamam a tıklayın... Resimdeki gibi seçili olsun... Eğer halen olmadıysa masaüstüne sağ tıklayın--> Özellikler --> Masaüstü --> Masaüstünü Özelliştir --> Web bölümünde işaretli olan web sayfası varsa kaldırın... Resimdeki gibi işaretli birşey olmasın... Anlatım şahsıma aittir , başka sitelerde lütfen bu sayfaya link vererek paylaşma yoluna gidin... Emeğe saygı... Anahtar Kelimeler : masaüstü simgeleri ,masaüstü simgelerinin renkleri mavi oldu , masaüstü simgeleri gölgeli oldu, masaüstü simgelerinin renkleri bozuldu , simgelerin renkleri değişti, simgelerin mavi rengini değişemiyorum , simgelerdeki gölgeyi kaldıramıyorumTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 26, 2009, 04:32:31 ÖS Gönderen: edubilim »
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 26, 2009, 04:46:53 ÖS » |
|
Paylaşım için teşekkürler. İşyerimdeki bilgisayarımda kısa süre önce bu sorunu yaşadım ancak format atıldıktan sonra şuan yok. tekrar başıma gelirse burdaki bilgilerden faydalanacağım. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 76433
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2010, 05:36:18 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2010, 06:51:39 ÖS » |
|
evt düzeldi sağol ...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
The heart of darkness.(Karanığın Kalbi♥)
Yeni Üye
Üye No: 103411
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 20, 2011, 05:33:17 ÖS » |
|
tşkler  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 119794
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2011, 01:45:03 ÖS » |
|
bede olmadı yaptım üçkere ama olmadı yardım lütfen Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 152257
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 01, 2011, 10:55:00 ÖÖ » |
|
Saol Kardeşim Ellerine Sağlık  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 165730
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 13, 2011, 08:11:34 ÖS » |
|
Kardesm Cok saoL ya wallah düzeldi...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | |