MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 12233
Sen Beni Sevmin
|
 |
« : Temmuz 10, 2009, 04:30:42 ÖS » |
|
Bölümün amacı;
Genel ekonomi içinde önemli bir bölümü oluşturan kamu ekonomisinde meydana gelen mali olayları,bunların etki ve sonuçlarını yorumlayabilecek kişiler yetiştirmektir..Açık Öğretim Fak. Maliye Bölümü mezunları da örgün öğrt. mezunları ile aynı statüye sahip olurlar...
Bu bölümde mezunlar;
Uygulama ve denetleme alanlarında çalışabilirler..Ayrıca muhasebe,mali müşavirlik gibi dallarda özel bürolar açabilirler..Maliye ve Gümrük Bakanlığı'nda maliye uzmanı, vergi kontrol memuru,muhasebe müdürü,vergi dairesi müdürü olarak çalışma olanağı bulabilecekleri gibi DPT ,KİT'ler Sayıştay,mahali idareler,belediyeler,kamu kuruluşları gibi alanlarda iş bulabilirler.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2009, 02:28:30 ÖÖ » |
|
pAyLaŞıM iÇiN TeŞeKkÜrLeR... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 122465
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2011, 12:50:18 ÖÖ » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 125604
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2011, 03:59:42 ÖS » |
|
slm aradaşlar ben lise son sınıf öğrencisiyim muhasebe okuyorum ama bölümümle ilgilii seçimlerde kararsız kaldım:) sizce maliye nasıl bir bölüm iş olanaklrı iimi:) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | |