Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 10:24:33 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Lütfen Yardım...vista home premium sorunu  (Okunma Sayısı 229 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 57091
Mesleği: Öğrenci

« : Şubat 27, 2010, 11:52:00 ÖÖ »

arkadaşlar ben 5 ay önce gayet güzel bir bilgisayar aldım 4 gb ram 2 gb ati ekran kartı 600 gb hard diski var ve vista home premium.Bana bu bilgisayar 4 sene uçar dediler ama 5 ayda mort :Dyardımlarınızı bekliyorum

benim sorunum 1 tane değil  
1. si görev yöneticisi çalışmıyor internetteki tavsiyeleri yapmaya çalışıyorum olmuyor
2. si kayıt defteri yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış diyor (çalıştıra regedit yazdıgımda)
3. sü çalıştıra gpedit.msc yazdığımda mmc ek bileşeni oluşturulamıyor hatasıyla karşılaşıyorum
4. sü bilgisayarım çok geç açılmaya başladı siyah bir ekran çıkıyor ve 5 dk beklemek zorunda kalıyorum
5. si ben format atmayı düşündüm ama bilg. ı yavaşlatır diyorlar formatla düzelirmi bu sorunlar

yani anlayacağınız bende sorun çook lütfen tecrübeli beyinlerden yardım istiyorum... Huh? Huh?
Mesajı görüp es geçmeyin lütfenn ..

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Şubat 27, 2010, 12:01:06 ÖS Gönderen: halil999 » Logged
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2010, 01:24:29 ÖS »

hocam sorunun için en temiz çözüm formatla düzelir. Pc nin Özeliikleri gayet iyi bence sana tavsiyem win 7 kullan bilgisayarın hızının daha da arttığını görecek performans olarak memnun kalacaksın.

Regedit ve diğer çözümler için KILIÇ arkadaş sana yardımcı olacaktır eminim. İstersen özelden de mesaj at arkadaşa

Yeni Üye
*
Üye No: 57091
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #2 : Mart 01, 2010, 09:00:13 ÖS »

çok teşekkür ediyorum şu an bilgisayarı kullanabiliyorum yükleme vb. işlerde sorun çıkarsa format atacağım. Cheesy

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!