Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 12:52:49 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Klasörleri Şifreleyin...  (Okunma Sayısı 560 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 22

« : Kasım 15, 2007, 11:57:58 ÖÖ »

Barbar klasör şifreleme programı..

arkadaşlar BURAYA tıklayarak istediğiniz programa sahip olabilirsiniz

çok basit çalışıyor.programı kuruyorsunuz bir k.adı ve şifre oluşturuyorsunuz.ve sonra şifrelemek istediğiniz klasöresağ tıklayıp klasörü şifrele diyorsunuz..çözmek içinde programa giriyorsunuz programa girdiğiniz yerde sol taraftan klasörün yerini bulup çift tıklıyorsunuz sağ tarafta kilidi aç deyip açıyorsunuz bu kadar  basit kolay gelsin

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2007, 05:02:59 ÖS »

teşekkür ederim..

Yeni Üye
*
Üye No: 5874

« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2009, 12:37:56 ÖS »

ben bunu yukledım klasörude bir güzel şifreledim ama açilmiyoo açdiğimda denedim masasi çıkıyo şifrelediyım klasörden nasil kaldırcam bu şifreyi acil yardım

iman insani insan eder belkide insani sultan eder,  imansizlik ise insani en aşaği hayvandan daha hayvan eder..said i nursi
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2009, 01:06:08 ÖS »

programa ilk girişte kullanıcı adı şifre ekranı çıkıyor oraya ne yazdınız?

programı çalıştırın , gizlediğiniz klasörü bulun, klasöre çift tıklayın, sonra sağ tarafta kiliti aç a tıklayıp , ilk başta girdiğiniz kullanıcı adı şifreyi yazın...

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2009, 01:14:44 ÖS »

Programı ilk kurup çalıştırdığınızda , kullanıcı adı şifre bölümü çıkıyor, oraya hangi kullanıcı adı ve şifreyi yazdıysanız , onları  kullanarak tekrar programı çalıştırın... sol taraftan klasörün bulunduğu yeri seçin, örneğin masaüstündeki bir klasörse , c ye gireceksiniz(işletim sisteminiz cdeyse , sonra Documents and Settings e , sonra bilgisayarınızın oturum adı neyse ona gireceksiniz, ve oradan desktopu seçeceksiniz...

Klasörü gördüğünüzde üzerine çift tıklayın ve sağ bölümdeki kilit i aç butonuna tıklayın... ve programı ilk kurduğunuzda girdiğiniz kullanıcı adı şifreyi yazın...

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2009, 01:53:34 ÖS »

Eğer kullanıcı adı şifrenizi unuttuysanız , programın mantığını açıklayayım. Şimdi açıklasam programın bir anlamı kalmaz...Smiley

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!