Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 12:52:44 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: -- Klasör Seçenekleri - Özellikleri Açılmıyor --  (Okunma Sayısı 1464 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 40703
Mesleği: Öğrenci

« : Aralık 11, 2009, 01:27:26 ÖÖ »

-- Öncelikle sorunu açıkca anlatayim. Bu sitedeki tarif üzerine kilitlenmiş olan " regedit " programını kullanabilir hale getirdim ve fayda görüceğime emin olduğum için sizinle sorunumu paylaşmak ve yardım almak istedim.

-- Sorunum şudurki, bir ipod tarafından bilgisayarıma bilmediğim bir virus girdi ve ne yaptım ettim kaldırdım. Ancak, bazı programlar ve özellikler çalışmamaya başladı. Bunlardan biri regedit'idi hallettim. Halledemediğim ise, "gizle" yaptığım klasörleri her zaman açıp, sakladığım klasör seçenekleri ortadan kayboldu ve "Araçlar" deyince karşıma 3 seçenek çıkıyor. Bunlar(Ağ sürücüsüne bağlan - Ağ sürücü bağlantısını kes - Eşitle)

-- Farklı bir yol geliştirdim bunuda paylaşim buradan fakat bu çok uğraş verici bir çözüm oda şudur, ( Başlat > Ara > Tüm Dosya ve Klasörler'e tıklayıp içerik olarak "Ileri düzey seçenekler" deyip > Gizli dosyaları ve klasörleride ara) seçeneği idi. Hala bunu kullanmaktayım ama çok yorucu ve vakit kaybı oluyor.

-- Isletim sistemim Windows XP Home Edition, gpedit.msc ile yazdığınız konu bana faydalı olmadı çünkü bu sürümde çalışmadığını öğrendim. Ne şekilde düzeltebilirim bu "Klasör Seçenekleri" kısmı ve "Araçlar" kutucuğundaki diğer ögeleri nasıl geri getirebilirim, lütfen yardımcı olmanızı bekliyorum. Umarım sorunumu açıkca anlatabilmişimdir, şimdiden çok teşşekkür ederim.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

" Insanları Para Gibi Güneşe Tutun, Eğer Içinde ATATÜRK Yoksa Bilinki O SAHTEDİR "
Yeni Üye
*
Üye No: 40703
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2009, 01:36:08 ÖÖ »

-- Bu iletiyi yazar yazmaz bir site ile karşılaştım ve sorunumu direkt olarak çok basitçe çözdü paylaşmak isterim. Olay şu vericeğim linkteki 50kb dosya tamamiyle sizin bilgisayarınızdaki sorunları onarıyor. Resmen komik ama traji komik çünkü 1-2 saat boyunca araştırdım ve sorunumu çözen şey 50kb oldu =))

http://windowsclick.blogspot.com/2009/10/devreds-kalan-ogeleri-bir-tkla.html

Gerçekten XP Home'da bu sorunu yaşıyanların ilacı olucaktır.

" Insanları Para Gibi Güneşe Tutun, Eğer Içinde ATATÜRK Yoksa Bilinki O SAHTEDİR "
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2009, 02:59:07 ÖÖ »

Teşekkürler paylaşımınız için... Sorununuzu çözmenize sevindim... Bazı virüsler sistem dosyalarını ve ayarlarını değiştirirler , bazıları silerler , böyle durumlarda böyle küçük programlar imdadımıza yetişiyor... Bunu Edukeyf Programımızada ekleyelim , faydalı olur Smiley

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!