Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 12:50:49 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Kısa Boylu Erkekler Daha İyi Koca Oluyor  (Okunma Sayısı 800 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Aralık 04, 2007, 10:32:09 ÖS »

Kısa boylu erkekler daha iyi koca oluyor

*Uzun boylu erkekleri 'karşı konulmaz' bulan kadınlar, evlilik söz konusu olunca kısaları seçiyor. Araştırmalara göre, kısa boylu erkekler daha güvenilir oluyor.
*İngiltere'nin ünlü gazetelerinden Daily Mail'de çıkan bir habere göre, kadınlar kendilerinden kısa boylu erkeklerle evlenmeyi tercih ediyor.
*'Mükemmel erkek' denince akla uzun boylu, esmer ve yakışıklı tipler gelmesine rağmen, yapılan araştırmalar bu inanışın, 'ideal koca' tanımına uymadığını gösteriyor.

İşte isapatları!

Hollywood çiftleri arasındaki boy farkı da, İngiltere'de yapılan araştırmayı doğruluyor. Uzun yıllar evli kalan Tom Cruise ve Nicole Kidman çiftinde, Kidman'ın boyu eski eşinden bir hayli uzundu. Kidman evlenmek için kendinden kısa bir erkek seçerken, sadece flört amaçlı olarak uzun boylu yönetmen Steven Bing'i tercih etmişti. Tom Cruise'un yeni sevgilisi ve müstakbel eşi Katie Holmes'un da ünlü aktörden uzun olması, onun ideal bir koca imajı çizdiğini kanıtladı. Bu tezi destekleyen bir diğer ünlü çift ise Penny Lancaster ve Rod Stewart oldu.

'Kibar olmuyorlar'

Daily Mail gazetesinde yayımlanan araştırma sonuçları, çelişkili bir gerçeği de ortaya çıkardı. Araştırmaya katılan kadınların çoğu, uzun boyluları daha seksi bulduklarını açıkladı. Polonyalı antropolog Dr. Boguslow Pawlowski, bu çelişkiyi şöyle yorumladı: "Uzun boylu erkekler kendilerine daha çok güvenir ve daha sosyal olurlar. Ancak, kibarlıkları tartışılır. Şiddet içeren tavırlar sergileyebilirler. Bu yüzden kadınlar evlilik söz konusu olduğunda güven veren kısa erkekleri tercih eder."

kaynak: milliyet.com/yaşam bölümü

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
' bşRa .)
Yeni Üye
*
Üye No: 67756
Mesleği: Öğrenci
mutLu etmeyecksen meşguL de etmeyeceksin..!

« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2010, 04:49:58 ÖS »

Allahallh çok saçma geldi bana Cheesy

Ben uzun boylu erkekleri tercih ederim  Roll Eyes

╔═════♠════════►ß♥ü♥ş♥R♥α◄══════♥════╗
╚═════♠═════♥═════ ♣ ════════════♥════╝

*
             boşLuκta Чaşarsın...
             tคκ๓คzรıภ...
             κaЧbetmei göze aLamazsın..
             haЧadı tครคгı๓lค Чaşarsın
             κendi haЧaLini κendin
             Чıκarsın..
             *
Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2010, 05:33:03 ÖS »

Yorumunuz haberi doğruluyor Smiley

Haberin sonunda kadınlar uzun boylu erkekleri beğenirler ama evlenmek için kısa boyluları seçerler diyor. Sizin beğendiğiniz gibi her kadında uzun boylu erkekleri sever . Durum böyle olunca uzun boylu erkeklerin talipleri de çok olur. Talipler çok oluncada aldatma ihtimali artar Smiley Gözü dışarda olan bir erkektende koca olamaz Smiley Olay budur...

Lisedeki biyoloji hocamın mantığıyla bakarsak. Herşeyin azı zarar , çoğu zarar , ortası karardır.. Orta boylu olmak daha iyi bence... Çünkü kısa boylu oluncada bu seferde kadın rahat durmaz  Grin  Yaşasın (benim gibi) orta boylular  Wink

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
' bşRa .)
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2010, 06:01:49 ÖS »

Hım... doğru söylüyrsunz galiba... Ama bn şu anda uzun boylu erkeklerdn hoşlanıyorm orta boylular da olabilir tabi (kısa boyluu aslaa ) Cheesy ama ilerde ne olacak bilemiyorum evlenince falan umarım kısa boylu olmaz Cheesy

*
             boşLuκta Чaşarsın...
             tคκ๓คzรıภ...
             κendi haЧaLini κendin
             Чıκarsın..
             *
Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #4 : Nisan 11, 2010, 06:16:06 ÖS »

İlişkilerde her yönden denklik iyidir. Uzun boylunun , uzun boyluyla , şişmanın şişmanla , zenginin zenginle , üniversite mezununun üniversite mezunuyla evlenmesi en mantıklı karar olur. Diğer türlü sorun çıkar , sorunlarda mutsuzluk getirir.... Tersi ihtimallede de mutlu olanlar olabilir ama ihtimal çok düşüktür tabiki...

Siz yine kendinizle eşit boya sahip birini bulun bence  Wink  Cheesy

' bşRa .)
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : Nisan 11, 2010, 07:12:31 ÖS »

Tamam o zmn uzun boylu erkeklerin aldatma ihtimali var kısa boylu erkekleri bn sevmiyrm orta boy hım...  Huh?

Boyum ne uzun ne kısa o zmn orta boy diyorum Cheesy

*
             boşLuκta Чaşarsın...
             tคκ๓คzรıภ...
             κendi haЧaLini κendin
             Чıκarsın..
             *
Yeni Üye
*
Üye No: 84484
Mesleği: Diğer Meslek Dalları

« Yanıtla #6 : Haziran 15, 2010, 03:25:23 ÖS »

merhaba

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!