Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 09, 2012, 12:13:17 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Kırtasiye Parasında Yeni Düzenleme  (Okunma Sayısı 522 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ocak 09, 2010, 01:57:42 ÖÖ »

Eğitim Ödeneği diğer adıyla Kırtasiye Paraları...
Öğretmenlerin kırtasiye paralarında yeni düzenlemelere gidildi.
2010 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu tasarısı eki K cetvelinin Diğer Ödemeler başlık bölümünün 6. kısmında şu hüküm yer almıştır:

"6. 657 sayılı Kanunun ek 32 nci maddesi uyarınca verilecek öğretim yılına hazırlık ödeneği Bakanlar Kurulu kararı aranmaksızın 540 Türk Lirası olarak ödenir. Bu ödeme; öğretim yılının başladığı aydan sonra ve birinci dönem ders yılının sonundan önce göreve başlayanlara %75'i, birinci dönem ders yılından sonra ve ikinci dönem ders yılının sona ermesinden önce göreve başlayanlara ise %50'si oranında yapılır."

2010 yılında, bu hükme göre işlem yapılacaktır.

Anahtar etiketler:Kırtasiye Paralarını kimler alabilir, kırtasiye parasını almak için ne zaman başlancak, kırtasiye paraları ne zaman veriliyor, kırtasiye parası yeni düzenleme, eğitim ödeneği, eğitim ödeneği veriliş tarihleri

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket: eğitim ödeneği  kırtasiye parası  eğitim yardımı  kırtasiye paraları düzenleme 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!