Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 12:41:48 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Karşılıksız aşk mektubu  (Okunma Sayısı 257 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
OupavóÇ
Uzman Üye
Üye No: 87679
Mesleği: Öğrenci
k¡Msen¡n anLayaMayacaqı ß¡r D¡LDe kønuşMak, yaZMak haTTa aqLaMak ¡sTerD¡M

« : Temmuz 16, 2010, 07:42:04 ÖÖ »

Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim. Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin. Bu bir ölümdü bu bir fermandı. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşıyamaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim. Ey sevdiğim! Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın. Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var o da mutlu olman.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

OupavóÇ
Uzman Üye
Üye No: 87679
k¡Msen¡n anLayaMayacaqı ß¡r D¡LDe kønuşMak, yaZMak haTTa aqLaMak ¡sTerD¡M

« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2010, 02:12:52 ÖS »

Ewt cok guzl bni bna anltıyo sanki

Yeni Üye
*
Üye No: 102229
Mesleği: Tarih Öğretmeni

« Yanıtla #2 : Kasım 09, 2010, 08:25:10 ÖS »

çok dertlendim şimdi

Yeni Üye
*
Üye No: 102050

« Yanıtla #3 : Kasım 09, 2010, 09:42:30 ÖS »

EY İNSANOĞLU; DOĞARKEN YALNIZDIN YİNE YALNIZ ÖLECEKSİN. SENİN YALNIZLIĞINI SENDEN BAŞKA KİMSE ANLAYAMAZ; SENİN YALNIZLIĞINI SENDEN BAŞKA KİMSE DOLDURAMAZ... SENİ SEN YAPAN SENİ EN İYİ ANLAYACAK OLAN YİNE SENİN YALNIZLIĞINDIR...

değer değer
Yeni Üye
*
Üye No: 102050

« Yanıtla #4 : Kasım 09, 2010, 09:50:12 ÖS »

Gözler yumulduğu zaman karanlığa bürünürsün. Bazen istediğinin karanlık olmasını istersin. Yalnızlığı tercih edersin.Kendinle kalmak kendinle olmak kendini dinlemek uçsuz bucaksız bir meçhule yol aldığını bilerek yumarsın gözlerini.Aydınlıktan kurtulmak istediğini nasıl anlatabilirsinki anlamak istemeyenlere..ne diyebilirsin ki !                                                                                                                        Yüreğindeki kopan fırtınaları, içindeki isyanları, kime anlatabilirsin ki, kim anlar seni ,kim anlar yüreğini, kim nereden bilebilir ki yalnız kalmak istediğini....

değer değer
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!