Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 12:32:45 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Kalbimi Sana Gömdüm  (Okunma Sayısı 300 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ekim 17, 2007, 01:05:56 ÖÖ »

Kalbimi taşa vurdum.
Sukut dehlizlerinden amansız bir yalnızlığa açılan kapıyı buldum.Tüm ağırlıklarımı bırakıp,kelebeklere yasladım kalbimi.Şarkılarda hiç söylenmeyen nakaratların peşine düştüm.Uyandığımda eskittim zamanı ve aşksızlığı miras aldım firavunlardan.

Kalbimi mağaraya gömdüm…
Kalbimi umuda vurdum.Gözküyüzünde gezinen meleklerin ellerini buldum.Hırçın dalgalara savurdum kendimi.
Şehirlere kol kanat geren kalelere sığındım.Zamansız vurgunların eşkiyalığı paye biçildi gözlerime.Savaşlardan kaçtım.Kılıçlardan yoruldum.Yine de inadına yılgın surlara kızgın yağ oldum..
Kalbimi surlara gömdüm…
Kalbimi aşka vurdum.Seni buldum.Vermeden almanın anlamına sürüklendim hiçlik boyunca.
Kırıldım…

Kırıldıkça ağladı gözlerim.Ağladıkça ağardı gözlerim.Sessiz türküler söyledim.Sessiz ve sensiz.Uyuyamadı gözlerim.Bir kabusa arka çıktı,gidenlerin ardına saldığım harfler..Bir kabusa arka çıktı,gidenlerin ardına saldığım harfler.İhanetlere güldüm…Kalbime güldüm…
Kalbimi gözyaşına gömdüm…

Kalbimi gözlerine vurdum.Dertlerime merhem buldum.Dolaştığım çöllerde kayboldum.Kendimi vahalara savurdum.Savruldukça yandı dudaklarım.Sana hiç hasret söyleyemedim.Hiç açamadım kalbime gözlerinin nakşettiklerini.Seni kendim bile bilmeden sevdim..
Kalbimi sabra gömdüm…Sevgilim…
Kalbimi sana vurdum…
Ben’i buldum…
Kalbimi sana gömdüm..

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!