bizden de altin kurallar sunlar;
*onu sık sık arayıp nerede kaldın diye taciz edin
*is yerini aradiginizda telefona cikan sekreter kiza ,esi oldugunuzu soyleyin , telefona cikmak istemeyip disarda dedirtirse "ona soyleyin acilen beni arasin" diyip sertce telefonu kapatin
*cok mutlu oldugu bir zamanda ona hayatim göbeğin cikmis az ye artik diyin
*annesiyle ilgili yorum,kanaat ve uygunsuz benzetmelerde bulunun
*cocuklarin bakimini uzerine yikin ve arkadaslarinizla saatlerce alisveri yapin
*gömleklerinin kopan dügmelerini asla!dikmeyin ,pantolonlarda cift utu izi mumkunse 3 iz yapin
*tv deki macin en can alici yerinde kanali degistirin
*yemek yapmayin,sordugu zaman her zaman yemek yaptiginizi bir gun de kahvalti yapmanizin iyi bir fikir oldugunu dusundugunuzu soyleyin ve bunu soyledikten sonra

gulun
*onun ozel notlari yada kutuphanedeki gecmisten kalan esyalarini karistirin,yerlerini degistirin,sordugu zaman da ben senn esyalarinin bekcisi miyim diyin
*coraplarini farkli olan coraplarla kombine edin
*eski lise/universite askinizla sizin sarkinizi durmadan calin,soyleyin..sordugu zaman da...eskilerden..ahhh diye ic gecirin(%100 en etkilisi budur)
*her aksam duzenli olarak internete takilin,ecard gonderin birilerine(alici kismina sadece kendinizi yazin) bir de gizli kismi acin bir bcc kopisini de ona gondermeyi unutmayin..
*randevulastiginiz yere minimum 30 dk.gec gidin,geciktiginiz icin ozur dilemek yerine ,cok komik olan birseyler anlatin ona yada bir az onceki kiz arkadasinizla aranizda gecen (olmasa bile) konusmayi ozetleyin
*ceplerini cantasini cep telefonunu kurcalayin cikan sonuclar uzerinde saatlerce konusun,bagirin..
*elinizi yikadiktan sonra musluklari sabunlu birakin
*mutfaktaki cope (o sigara icmiyorsa) izmaritleri tepeleme olarak dokun ve cop posetinin agzini baglamayın
*makyaj malzemelerinizi evde onun kullandigiher yere birakin
*aksam isten donerken bir parfumeri ye ugrayip deneme mahiyetinde uzerinize onun kullandigi parfumden baska bir parfum dokun
*yurtici ve yurtdisi is gezilerinizin tarihi ve mahiyeti hakkinda asla- bilgi vermeyin
sordugunda da ,sana soylemistim ,unutmussun deyin
*hafta sonlarında ailenizi evinize cagirin
gelemiyorlarsa saatlerce telefonda konusun,cay tassin,mutfak yansin umursamayin
*o evden sakin sakin uyurken tv yi sonuna kadar acin,elektrik supurgesini bagirtin
simdilik aklima gelenler bunlar...umarim iyi sonuc verir.