Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 12:30:02 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: KADINLAR  (Okunma Sayısı 199 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Tam Üye
Üye No: 152

« : Ağustos 24, 2009, 02:08:21 ÖÖ »

KADINLAR
* Kadinlar vitrinde gördükleri "Indirim" lafina dayanamaz. Indirimdeki mal kadinda miknatis etkisi yapar. 10 tane benzer pabucu olsa indirimde gördügü ayakkabiyi alir, siz, "Bunlarin aynisi dolabinda var" deseniz "Sen gerçekten hiç anlamiyorsun" lafini yapistirir.
* Kadinlar aglar. Ancak tek basina bir köseye çekilip de -yalniz- aglamaz. Kadinlar, sadece sevdigi erkek duyabilecekse aglar.
* Bütün kadinlar kesin bir cevabi olmayan konularda soru sormakta müthis ustadir. Maksat, siz kendinizi sürekli suçlu hissedin.
* Kadinlar asla sir saklayamaz. Daha dogrusu, kadinlar için bir sirri en yakin üç arkadaslarina söylemek sirri açik etmek kapsamina girmez. Bu mantikla hepsi en yakin arkadaslarina söylediklerinden sonunda sirri bilmeyen kalmaz.
* Kadinlar telefona cevap vermeyi sevmez, uzun uzun çalsa dahi rahatsiz olmadan açmayabilirler. Lakin telefonda dünyanin en uzun konusmalarini yapanlar da yine kadinlardir.
* Kadin yataga yatmadan "evvel" saçini tarayan tek yaratiktir.
* Kestirme yola sapildiginda her kadina bir "kaybolacagiz" korkusu gelir.
* Kirmizi isik, kadinlar için, "makyaj molasi" isaretidir.
* Istisnasiz her kadin vermesi gereken bir-iki kilo oldugunu düsünür.
* Kadinlar durup dururken eve bir buket çiçekle gelen kocadan süphelenir.
* Kadinlar tuvaletin kapagini küçük bir hareketle indirmek yerine tuvaletten salona kadar yürür, kocasina söylenir ve tuvalete geri döner.
* Erkek konusurken kadin lafin ortasindan konusmaya dalar ve devam eder. Ayni seyi erkek yapacak olsa kiyamet kopar.
* Dügünlerde kadin kadina dans edenleri görünce kimsenin aklina bir sey gelmez. Erkekler için durum ayni degildir.
* Karisinin gözucuyla bir baska adama baktigini yakalayabilmis erkek yoktur. Oysa kadinlar erkeklerini baska kadina baktigi an saniyesinde yakalarlar.
* Kadinlarin erkeklerden daha çok para kazandigi tek meslek vardir: Top modellik.
* Kadinin dondurmayi nasil yedigine bakarak karakter testi yapabilirsiniz.
* Evde saatlerce kendi giyimiyle ilgilenen kadin, sokaga çiktiginda saatlerce baska kadinlarin elbiseleriyle ilgilenir.
* "Yok bir sey"in anlami kadinlarda, erkeklerinkinden, tamamen farklidir.
* Kadinlar her konuda erkeklerle esit olmak isterler. Üç istisna: Erkek tuvaletlerine girmek, çöpü indirmek ve hesabi ödemek.
* Kadinlar asla haksiz degildir... En haksiz oldugu konuda bile "Kendime göre nedenlerim var" der.
* Tabiatta kadinlara karsi son sözü söyleyebilecek tek bir dogal yapi vardir: Yanki!
* Kadinlar kendilerine neler verildigine degil, onlar için nelerden vazgeçildigine bakar.
* Zengin adam, karisinin harcadigindan daha çok kazanabilen erkek demektir.
* Kadinlar "Erkeklerle esitiz" iddiasini sürekli tekrarlamaktan vazgeçtikleri anda, erkekler kadinlari kendilerinden üstün gördüklerini söyleyebilme firsatini yakalayacak.
* Kritiklere baslayan kadin, kritik bir yasa gelmis demektir.
* Evlilikler aynen kazalar gibidir, iki sahit ister.
* Kadin elinizi tuttugu anda, bilin ki, eninde sonunda tepenize çikacaktir.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

KIL NAMAZIN ELİN HARAMA SALMA.ÇOK YAŞARIM DÜNYA HEP KALIR SANMA.NAMAZA SARIL GENÇLİK ÇAĞINDA.EKTİĞİNİ BİÇERSİN CENNET BAĞINDA.EY KARDEŞ! GEL TEVBE EYLE GÜNAHLARINA.SONRA EYVAAAH DER İNLERSİN CEHENNEM ÇUKURUNDA.SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ, BUNU UNUTMA!...Acele yürüyen, yol arkadaşı değildir. Gönlü sana bağlı olmayana gönül bağlama.Fakih de olsa, mürşid veya mürid de olsa, kişi bu alçak dünyaya bir kez kapıldı mı, bala düşmüş sineğe döner.
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2009, 02:18:47 ÖÖ »

çok acımasızsınız.. ama çoğu doğru... yalnız ağlamazlar kocalarının duyacakları şekilde ve yerlerde ağlarlar kısmına katılmıyorum bi bayan olarak .. ben kimseye göz yaşımı göstermek istemem yalnız ağlarım..

Editor
Süper Üye
Üye No: 13913

« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2009, 09:12:42 ÖÖ »

evet çok acımasız eleştiriler bazıları doğru ama hepsi değil

Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"Diyemedim ki...Diyemezdim de..Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2009, 11:00:58 ÖÖ »

bencede...

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Editor
Tam Üye

« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2009, 11:50:25 ÖÖ »

kapı gibi sizi anlatıyor niye üstünüze alınmıyorsunuz ki sanki gözlerini kapatmakla ışığın olmadığını idda edemzsiniz ki ::::Roll Eyes))))))))))))

KIL NAMAZIN ELİN HARAMA SALMA.ÇOK YAŞARIM DÜNYA HEP KALIR SANMA.NAMAZA SARIL GENÇLİK ÇAĞINDA.EKTİĞİNİ BİÇERSİN CENNET BAĞINDA.EY KARDEŞ! GEL TEVBE EYLE GÜNAHLARINA.SONRA EYVAAAH DER İNLERSİN CEHENNEM ÇUKURUNDA.SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ, BUNU UNUTMA!...Acele yürüyen, yol arkadaşı değildir. Gönlü sana bağlı olmayana gönül bağlama.Fakih de olsa, mürşid veya mürid de olsa, kişi bu alçak dünyaya bir kez kapıldı mı, bala düşmüş sineğe döner.
Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2009, 11:52:13 ÖÖ »

bir avuç kişiye uyan özellikler tüm insanlara genelleme yaptırılamazki ...

]
Editor
Tam Üye

« Yanıtla #6 : Ağustos 24, 2009, 11:54:57 ÖÖ »

ya siz o güzel yorumlarınızdan birazda dün bi konu açtım inanç tartışması bölümüne dahada atacam oraya yorum yaparmısınız

Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2009, 11:55:24 ÖÖ »

Alıntı
bir avuç kişiye uyan özellikler tüm insanlara genelleme yaptırılamazki
sonuna kadar katılıyorum..

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2009, 11:55:49 ÖÖ »

Smiley

]
Editor
Tam Üye

« Yanıtla #9 : Ağustos 24, 2009, 11:59:53 ÖÖ »

ya allah muhafaza kadının serri varya bak hemen birli oldular üstüme geliyorla şiiit aloo teker teker gelin

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #10 : Ağustos 24, 2009, 06:07:36 ÖS »

Cheesy ...

]
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2009, 06:32:01 ÖS »

o söz erkekseniz teker teker gelin benim bildiğim.. erkek olmadığımıza göre çoklu saldırabiliriz... Cheesy Cheesy Cheesy

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #12 : Ağustos 24, 2009, 06:52:40 ÖS »

Cheesy Cheesy Cheesy ...

]
Etiket: KADINLAR 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!