Yeni Üye
Üye No: 14736
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2009, 12:49:00 ÖÖ » |
|
Erkek olmadigim icin cok yerinde bir tesbitte bulunamam tabiiki.Ancak soyle bir genelleme yapilabilir;kadinlar dusunsel sembollerini zaman icinde olaylar biriktikce ve sonuclari kendilerinde gerceklediklerinde gorurler.Bu goruntude ortaya cikan egilim'dir..ve bunun ne kadari ask'tir tartisilir.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2009, 12:56:26 ÖÖ » |
|
ilginç:) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2009, 08:40:40 ÖÖ » |
|
doğru gibi geliyo ..  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 14736
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2009, 09:51:03 ÖS » |
|
ilaveten,bu egilim devaminda bir algilama ve icsellestirme sorunu yaratir..nasil mi?
karsinizdaki kisiyi (erkeklerden bahsediyorum)anlamaya basladiginizda sizin sembollerinizle(algilamaniza yardimci olan soyut metalardir bunlar,somutta konusmuyorm) onun sembolleri eger ayni degilse o zaman,gazetelerin 2.sayfasinda cikan haberler den biri olursunuz eger aksiyonlu sekilde yasamissaniz bu ask denen egilimi...
VE DOGRULAR..ANCAK BIRBASKASINA ZARAR VERMEYECEK SEKILDE ISE DOGRUDUR..BELKI YUKARIDA YAZDIGIM SEY SOZE ZARAR VERECEK?
AKLA:)))))
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | |