Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 12:26:20 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Jandarma Meslek Eğitimi Programı mezunlarına müjde  (Okunma Sayısı 338 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Ağustos 02, 2009, 02:46:57 ÖÖ »

POLİS VE JANDARMA MESLEKİ EĞİTİM ÖNLİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE / MEZUNLARINA MÜJDE

Anadolu Üniversitesi ilgili kurumlar arasında yapılan protokol çerçevesinde Açıköğretim Fakültesi Jandarma ve Polis Meslek Eğitimi Önlisans Programlarına kayıt hakkı verilen öğrenciler mezun olduktan sonra Lisans Öğrenimine Hazırlık sınıfına kayıt yaptırıp bu sınıfı başarı ile tamamlamaları koşulu ile 3.sınıfa kayıt yaptırabilme imkânına sahiptiler. Ancak 13.03.2008 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu kararı ile bu bölümden mezun olanlara doğrudan 3.sınıfa kayıt hakkı verilmiştir.

Düzenlemeden önce Jandarma ve Polis Meslek Eğitimi Önlisans Programından mezun olanlar Lisans Öğrenimine Hazırlık sınıfını başarmak koşulu ile 3.sınıfa kayıt yaptırabiliyorlardı. 2008 DGS kılavuzunda yayınlanan yeni düzenlemede Jandarma ve Polis Meslek Eğitimi Önlisans Programından (AÖF) mezun öğrenciler ile Lisans Öğrenimine Hazırlık sınıfında kayıtlı olanlar doğrudan 3. sınıfa kayıt yaptırma hakkını elde etmişlerdir.

HAZIRLIK SINIFINDA OKUYANLARIN DURUMU

Yapılan yeni düzenleme sonucunda, daha önce doğrudan 3.sınıfa kayıt hakkı bulunmadığı için hazırlık sınıfına kayıtlı olanlar eğer bu uygulamadan yararlanmak isterlerse önceki kayıtlarını sildirmek koşuluyla 3.sınıfa kaydolacaklardır.

Anahtar Kelimeler: Jandarma Meslek Eğitimi,Polis Meslek Eğitimi, açıköğretim,tanıtım,ders, iş olanakları

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Etiket: Jandarma Meslek Eğitimi Polis Meslek Eğitimi  açıköğretim tanıtım ders  iş olana 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!