Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 12:19:17 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: 1 [2]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: İsraili protesto edelim...VİCDANI olanlara sesleniyorum  (Okunma Sayısı 6751 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2010, 03:25:07 ÖS »

Öfke, Hınç, Kİn birsürü duygu içindeyim. sinirden iki gündür baş ağrısı çekiyorum. ama benim baş ağrımın hiç bir ehemmiyeti yok. Kardeşlerimiz orda eziyet , zulüm görürken benim başım ağrımış ne olaki... Vİcdansızlar, alçaklar, adiler daha ne sıfatlar verilir ancak terbiyemiz müsaade etmiyor ortam müsait değil. Alışveiş yaparken elimize ürünü alıp bi düşünelim ben bunu aldığımda bundan elde edilecek gelir hangi bebeğin beynini parçalayan mermi olacak diye... Türkiye kendine gel ve gücünün farkına var. Sen güçsüz aciz bir millet değilsin.. Sen küllerinden yeniden doğdun da yıkılmadın.. adi bir şerefsiz mi yıkacak. Asla.....

Şimdi aklı selim düşünüp yolumuzun rotasını belirleme zamanı...

topla tüfekle cihad edemiyorsak bile onların ürünlerini tüketmeyerek cihat edebiliriz. Boykot edelim.... Boykotu teşvik edelim. Çevremizdeki herkişiye ehemmiyetini anlatalım. Bir tek ben almadığımda sanki sorun çözülecek mi diye düşünmeyelim.. bu olda ufakda olsa bir adım benden olsun bi başkasını adımıyla birleşir bu şekilde yol olur. gideceği yere varır.

Herkesi sağduyuya davet ediyorum. mezalime dur demek için elden gelen bu malları boykotsa eğer boykot edelim.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Yeni Üye
*
Üye No: 83211
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #21 : Haziran 06, 2010, 01:04:40 ÖS »

İyi ,doğru diyorsunda Bütün mallar nerdeyse israilin bişey kalmıyor fazla ??

Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Haziran 07, 2010, 10:21:44 ÖÖ »

İnsan istediğinde o ürünleri kullanmadan da yaşayabiliyor. illa marka olacak diye bir kaide yok bu ürünlerin muadili bir çok ürün var. Türk malı kullanabiliriz. en azından ben almıyorum. bireysel de olsa bişeyler yapıyorum. herkes elinden geldiğince çabalarsa neden olmasın...

Yeni Üye
*
Üye No: 83749

« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2010, 05:32:03 ÖS »

bu siteye daha yeni üye oldum kodları falan pek bilmiyorum ama tekbildiğim israil ve ortadoğudaki bi çok ülkenin (küresel barıştan bahseden ülkeler varya)türkiye üzerindeki bi çok entrikaları olduğu bi düşünelim amerika ırağa büyük saldırı yaptı ırak müslümandı şimdi israil filistine ne ilginçtirki gaznede çok sayıda müsliman var bide bunun üzerinden düşünelim bu gün ki iktidar çok sert konuşuyo amerikanın desteği falan ama türkiye dış ticaret ve ülke ekonomisi bakımından bu sölenenlerin arkasında ne kadar durabilicek adımızı dünyada duyurmaya çalışırken bu yapılanlar büyük siyasi stratejiler üzerine kuruludur bu faliyetlerinizi gönülden destekliyorum fakat hayata geçirilmesi bizim gibi düşünen çok az sayıda insanla olmaz forumlarda olmaz insanlarımız bilinçli olmadıktan sonra olmaz konumuz israil evet bende kınıyorum hemde şiddetle fakat ben herşeyden önce dünyada oyunlarla üzerimize gelen ülkeleri hem siyasi hem ekonomisi açısından güçlü bir türkiye karşılasın ve dik dursun istiyorum iktidar korkuyo bi savaşa mı gidiyoruz bi ekonomik çöküşmü tek bildiğim bilinçli insanlarımız iktidardan daha çok israil dışticaretini reddedicek umarım herşey türkiye için iyi olur sağlam bir türkiye olmalıyız ki dış tehditlere karşı dik duralım garbın afakını saran çelik zırhlı duvara karşı atatürkün dediği gibi dik duralım

UNUTULAN
Yeni Üye
*
Üye No: 84623

« Yanıtla #24 : Haziran 16, 2010, 06:04:32 ÖS »

AngryİSRAİL İ PROTESTO EDEN ARKADAŞLARA ÖNCELİKLE TEŞEKÜR EDİYORUM.BİLİNÇLİ BİRİLERİNİ GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM. DUYARSIZ OLMAMAYA HERKESİ DAVET EDİYORM BEN FACEMDE PAYLAŞTIM BU ÜRÜNLERİ KATKILARINIZ VE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ALLAH O İSRAİL E ÖYLE Bİ MÜSİBET VERSİN Kİ KURTULAMASIN. İNSAN DEGİL BUNLARI YAPANLAR.

Yeni Üye
*
Üye No: 85278
Mesleği: Sınıf Öğretmeni

« Yanıtla #25 : Haziran 22, 2010, 02:24:57 ÖS »

Bu Ürünleri Alırken Bir Daha Düşünmenizi Rica Ediyorum Gazze vatandaşlarına Birer Kurşun Sıktıgınızı Aklınızdan çıkarmayın..

ACE - ALDAYS - ALGİDA - ALO - ALORKO - ARİEL - AXE - BALLERİNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE -CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF -CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE -DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELİDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR -KOMİLİ - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS -LEVER - LİPTON -LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO -MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MİS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANİCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT -PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RİNSO - SALEM - SANA -SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SİGNAL - SOLERO -SPRITE - SUAVE -TANG - TIMOTE - TURKUAZ -UNIPRO -VAKKO - VARTA - VİECNETTA - VİM - WINSTON -YUMOŞ

israil'i Şiddetle Kınıyorum Bizim Elimizden Gelen Bu Keske Daha Fazlası Olsaydıda Seve Seve Yapardım..

Bu yavruları Ağlatmaya Kimin Hakkı var..

Anahatar Kelimeler: israili protesto, israil malları, israil mallarını protesto, şerefsiz israil, israil mallarını protesto edelim, filistin için ne yapabiliriz, israil

Akyusuf
Yeni Üye
*
Üye No: 85278
Mesleği: Sınıf Öğretmeni

« Yanıtla #26 : Haziran 22, 2010, 02:28:55 ÖS »

Sadece İsraili lânetlemek yetmez. İçimizdeki İsrail(siyonizm) kuklalarını ve ABD başta olmak üzere onu besleyip büyütenleri de lânetleyelim.

Akyusuf
Yeni Üye
*
Üye No: 85692
Mesleği: Diğer Meslek Dalları

« Yanıtla #27 : Haziran 24, 2010, 11:22:16 ÖS »

tum halkımızı bekliyoruz Roll Eyes

whsgp
Etiket: israili protesto  israil malları  israil mallarını protesto  şerefsiz israil 
  Sayfa: 1 [2]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!