|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2009, 09:17:45 ÖS » |
|
internet olmasaydı erkenden uyurdum Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 14736
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2009, 10:26:45 ÖS » |
|
kitap okurdum,gerci yine de okuyorum ..  belki bahcemde daha fazla kalirdim..yada dvd de film izlerdim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2009, 10:49:09 ÖS » |
|
İnternet olmasaydı , kahvehanelerden çıkmazdım herhalde... (Doğunun makus talihi, soğukta başka iş yapılmıyor) Kitap okumayı da severdim, internetle tanışmadan önce... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Editor
Süper Üye
Üye No: 13913
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 31, 2009, 10:50:45 ÖÖ » |
|
ders çalışırdım sanırım Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"Diyemedim ki...Diyemezdim de..Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 31, 2009, 11:51:31 ÖÖ » |
|
otobüsten inip eve geldim 15 saatlik yolculuk üzerine internet olmasaydı uyurdum  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 31, 2009, 11:52:15 ÖÖ » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Technologist
Tam Üye
Üye No: 12696
Geleceğin Bill GATES'i
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2009, 02:38:43 ÖS » |
|
internet olmasaydı hala bilgisayar başında olurdum. Çünkü elektrik hala var.  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Peyami SAFA
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
Üye No: 87679
k¡Msen¡n anLayaMayacaqı ß¡r D¡LDe kønuşMak, yaZMak haTTa aqLaMak ¡sTerD¡M
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 10, 2010, 05:11:07 ÖS » |
|
Kitap okurdum ya da ders çalsırdm Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 13, 2010, 09:49:11 ÖS » |
|
 İnternt olmasydı hem iyi olurdu hem kötü .. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 13, 2010, 09:53:17 ÖS » |
|
Ewt kitap okumamı we ders calısmamı engellıyor :-) ama bn kitabmı okuyrm tbi onu net ble engelleymyr Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 13, 2010, 10:18:06 ÖS » |
|
 Okul yok ewde boş boş internetede fazla giremiyorum sıkıyo o yüzden bende kitap okuyom , müzik dinliyom yapacağımı yapıyom işte  internet mani olmuyor yapcak işim olmadığı için ..  Okul olduğunda da haftada 1 saat belki oturabiliyom belki oturamıyom  o 1 saat bile pek çok şeye engel oluyo tabi  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 13, 2010, 10:34:27 ÖS » |
|
Okul oldugnda bnde hic grmiyorm derslerdn fırsat olmuyor zaten olsunda istemiyorm:-) kitaplr daha eglnceli Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 13, 2010, 10:41:00 ÖS » |
|
 evt ..  Derslerle aran iyi mi ?  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 13, 2010, 10:44:36 ÖS » |
|
İyi aslnda orta okulda pek calsmazdm oks de drsaneyde gtmdm o yuzdn bu uyduruk lisedym ne yazık ki ama lisede calşmaya bsldm avukat olucm ins cok cok calıscm Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 13, 2010, 10:48:46 ÖS » |
|
İnş.  Olduktan sonra da adaletli olursun inş   Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 13, 2010, 10:50:37 ÖS » |
|
Özel mesj göndermemiyomusun burdan ? Yani gönderilmiyomu ? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 13, 2010, 10:55:10 ÖS » |
|
Hayır gondrilmyor ama burda soylym lise 3 e geçtm Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 13, 2010, 10:58:02 ÖS » |
|
hmm evt oks nin son yerleştirdiklerindensin ... Bende ilk sbs  peki Nasıl 15 yaşında oluyosn  Bende 15im 16 ya girdim ama 2 ye geçtim ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 13, 2010, 11:04:31 ÖS » |
|
15 dglm ya 16 ym hatta 17 ye grcem eylülde orda oyle yazıyo bu arada sen bendn kücuk musun ben büyüksündr dye düsunuyodum:-) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |