axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« : Aralık 27, 2007, 03:05:34 ÖS » |
|
Özürlü sekiz cocugu olan ve frengi hastasi hamile bir kadina rastlasaydiniz, ona kürtaj olmasini tavsiye eder miydiniz?
Bu sorunun yanitini vermeden önce asagidaki soruyu okuyun:
Simdi bir dünya lideri secme zamani ve sizin oyunuzda sonucu etkileyecek. Iste üc aday hakkindaki gercekler:
1. aday: Sahtekar siyasetcilerle isbirligi icinde ve falcilara danisiyor. Iki metres´i olmus. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini iciyor.
2. aday: Iki kere isten atilmis,öglene kadar uyur. Üniversitede iken uyusturucu kullanmis ve her gece 1 litre viski iciyor.
3. aday: Madalya almis bir savas kahramani, vejeteryan, sigara içmiyor. Nadiren bira icer ve evlilik disi hicbir iliskisi olmamis.
Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu? Önce karar verin, kopya cekmek yok, daha sonra asagidaki yanita bakin!
1. aday: Franklin D. Roosevelt 2. aday: Winston Churchill 3. aday: Adolf Hitler ve bu arada... Kürtaj sorusuna eger evet dediyseniz, BEETHOVEN´I ÖLDÜRDÜNÜZ !!!... kaynak: bilinmiyor
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 30, 2009, 01:02:08 ÖÖ » |
|
vavv,, şaşırtıcı, ilginç.. önyargı olur bi nebze dahi,,ama bu zehir kıvamında olup da, karşımdakini tamamen gözümde yok etme derecesine ulaşmaz.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 30, 2009, 01:48:49 ÖÖ » |
|
karşımdakini tamamen gözümde yok etme derecesine ulaşmaz ulaşmamalı... Güzel bir yazıymış gerçekten , yazan kişi gerçekten ön yargının ne demek olduğunu iyi kavramış. Olaylara sadece görünen taraflarından bakarsak , görünmeyen taraflarındaki kötülükleri veya iyilikleri gözden kaçırmış oluruz. Teşekkürler paylaşımınız için... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 30, 2009, 02:12:52 ÖÖ » |
|
3. aday: Adolf Hitler şıklar içinden tercih ettiğim sonucu gördüğümde şaşırdım.. kürtaj mevzusunda ise asla tavsiye etmezdim cevabını vermiştim demekki BEETHOVEN benim gibi düşünenler sayesinde yaşamış  ilginç bi paylaşım teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | |