Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 11:51:01 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: İmkansız Aşk  (Okunma Sayısı 323 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Aralık 05, 2007, 02:14:55 ÖÖ »

Sen uzaksın bana ve bir o kadar da yakın.Kabullenmek istemediğim,hissetmetmekten korktuğum bir duygu var içimde sana karşı günden güne büyüyen.

O duygunun vücudumu sarmasını istemiyorum.Eğer ufacık da olsa bir yer verirsem ona bu zamanla beni kahreder ve ben kendimi asla affetmem.Gözlerimi gözlerinden kaçırmamın,seni görünce,seninle konuşunca heyecanlanmamın,seni düşünmekten büyük bir keyif almamın,seninle birlikte olduğumda elini tutmak isteyişimin,dudağına bir buse kondurmak isteyişimin,bunların hepsinin bir nedeni olmalı.

Ve bunların ötesinde ne hissedersem hissedeyim,sadece bu hissettiklerimin bende gizli kalacağını,ne olursa olsun senin bunları asla öğrenmemen gerektiğinin bilincindeyim.

Bu yazıyı oturmuş sana yazıyorum işte.Belki bir gün olur da bir tesadüf eseri eline geçer bu yazı ve sen bunu okurken yazarına takılır gözlerin,şaşırırsın benim adımı orda görünce ve belki merak edersin bunun kime yazıldığını.Bilemessin ki bu yazının senin için yazıldığını.Her mısrasında,her kelimesinde senin olduğunu.

Bilseydin ne hissederdin ki,bunu bilmeyi isterdim.Ufacık da olsa yüreğinde benim için ne hissettiğini,zaman zaman beni düşünüp düşünmediğini,hepsini bilmek isterdim.Ama bunları senden duymak istemezdim.

İsterdim ki martılar fısıldasın beni sevdiğini,denizler senfoni orkestrası kursunlar senin bana sevgini anlatacak,yıldızlar kayarken beni sevdiğini çizsinler gökyüzüne ya da gözlerin gözlerimdeyken SENİ SEVİYORUM de içinden,ben onu hissederim.

İmkansızlıklar kahrediyor beni.Ama yine de şikayeçi değilim.Zaten istesek de seninle iki çılgın a$ık olamayacağımızın farkındayım.

Bu duygu korkutuyor ve rahatsız ediyor,çünkü doğru değil.Ne doğru ki hayatta zaten...Sana yazıldığını bilemediğin ve belki hiç haberin olmayacak bir yazı bırakıyorum...
    Şu an beni duymasan da,bunu hiçbir zaman bilmeyecek ve anlamıyacak olsan da ilk ve son kez sölüyorum bunu

''HERŞEYE RAĞMEN SENİ ÇOK SEVİYORUM''    (alıntıdır)

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!