Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2009, 02:03:26 ÖÖ » |
|
Teşekkürler mesajınız için... Paylaşımlarınızın devam etmesi dileğiyle... (2. Dönem 1. yazılı yoklama soruları yazıyor dosyalarda, öğretmen arkadaşlar için faydalı olur inşallah) Sorular güzel hazırlanmış ama birşeyi merak ettim. Bunları 8. sınıf ta veriyormular?  Veriyorlarsa bize niye vermediler  Yanlış anlamayın sakın bu sinir size değil , öğrencilerine ders müfredatını bile veremeyen öğretmenlere... ortaokulu ikincilikle bitirmiş birisi olarak , kendi zamanımda bunların verildiğini hatırlamıyorum...  Kalitesiz eğitim aldığımın farkındaydım ama şimdi bunun derecesini de görebiliyorum... Tekrar teşekkürler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2009, 01:50:12 ÖS » |
|
Teşekkürler mesajınız için... Paylaşımlarınızın devam etmesi dileğiyle... (2. Dönem 1. yazılı yoklama soruları yazıyor dosyalarda, öğretmen arkadaşlar için faydalı olur inşallah) Sorular güzel hazırlanmış ama birşeyi merak ettim. Bunları 8. sınıf ta veriyormular?  Veriyorlarsa bize niye vermediler  Yanlış anlamayın sakın bu sinir size değil , öğrencilerine ders müfredatını bile veremeyen öğretmenlere... ortaokulu ikincilikle bitirmiş birisi olarak , kendi zamanımda bunların verildiğini hatırlamıyorum...  Kalitesiz eğitim aldığımın farkındaydım ama şimdi bunun derecesini de görebiliyorum... Tekrar teşekkürler... merhaba arkadaşlar 2BÖLÜMDEN OLUŞAN 8. sınıf yazılı örnekleri iyi kullanımlar...
öncelikle şunu söyliyim ben öğrenciyim anladığım kadarıyla daha önce okmuşsunus 8. sınıfı öğretmenim yazılı örnekleri verdi bana kontrol ettim bizim işlediğimiz konular fazla veya eksik yok eskiden oks ydi şimdi sbs oldu bide oks ve sbs kitaplarını incelediğimizde konuların çok değiştini hemen farkedebiliyoruz eski derslerin de kalitesiz olduğunu düşünmüyorum  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 21, 2009, 04:15:50 ÖS » |
|
Eski dersler kalitesiz değil zaten, dersleri veremeyen öğretmenler kalitesiz... Tüm suçu öğretmenlere atmakta yanlış... Ortamında , bizimde büyük kabahati var... Aslında konular bakımından değişen birşey yok , sadece konuların sunuş şekilleri değişiyor. Şimdiki sistem öğrenci açısından diğer sistemlere göre daha faydalı ama uygulama açısından zayıf... Yani bu sistemi bilen öğretmenler yetiştirilemiyor, öğretmen yetiştirilirsede öğretilenleri uygulama imkanı oluşturulmuyor... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2009, 08:46:01 ÖS » |
|
ewt haklısınız Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 32003
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2009, 06:09:52 ÖS » |
|
::)GÜZEL
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|