Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 11:39:27 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: İlköğretim 7. Sınıf Türkçe Dersi 2. Dönem 3. Yazılı Soruları  (Okunma Sayısı 6410 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« : Mayıs 20, 2009, 12:57:46 ÖÖ »

İlköğretim 7.Sınıf Türkçe Dersi 2.Dönem 3.Yazılı Soruları

İlköğretim Yedinci Sınıf Türkçe Dersi 2. Dönem 3. Yazılı Soruları bu başlık altında toplanacaktır. Örnek yazılı sınav soruları ekte verilmiştir. Bu soruları hiçbir değişiklik yapmadan kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Bunları sadece hazırlayacağınız sınavlar için örnek teşkil etmesi bakımından kullanırsanız ,bir eğitimci olarak en doğru davranışı yapmış olursunuz. Soru tiplerini değiştirmek ve geliştirmekte sizin elinizde... (Daha iyi bir nesil yetiştirmek için , daha fazla çalışmalıyız)

Hazırladığınız sorularıda , diğer eğitimci arkadaşlara örnek teşkil etmesi açısından burada(Edubilim Forumlarında -www.edubilim.com/forum) paylaşabilirsiniz... Soru , sorun ve önerileriniz için edubilim@gmail.com adresine mail atabilirsiniz...

Not: İnternette sizin ulaşabildiğiniz bir yazılı sorusuna öğrencinizde ulaşabilir...

Etiketler : ilköğretim yedinci sınıf 2. dönem 3. yazılı soruları, yazılı soruları, yazılı sorusu örnekleri, türkçe dersi, ikinci dönem, üçüncü yazılı, yazılı sınavları,7.sınıf türkçe 2.dönem 3.yazılı sınav soruları indir, 7.sınıf türkçe 2.dönem 3.yazılı sınav soruları download, ikinci yarıyıl, yoklama soruları

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2009, 09:29:41 ÖS »

CEVAP ANAHTARINIDA GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« Yanıtla #2 : Mayıs 20, 2009, 10:24:59 ÖS »

Şu an elimde 3 tane daha yazılı örneği var onlarıda paylaşayım ama malesef hiçbirinin cevap anahtarı yok. Bu soruları öğretmen arkadaşlar mail yoluyla gönderiyorlar veya internetten buluyoruz...
Şimdi bu dosyayı gönderen kişiye mail atsam veya kendim cevap anahtarını çıkarsam , Edubilim olarak kendi görüşümüzle çelişmiş oluruz. Bu soruları öğretmenlere,  yukarıda belirttiğimiz gibi, yapacakları sınavlara örnek teşkil etmesi açısından yayınlıyoruz.

Yaşınıza bakılırsa , eğer yanlış girmediyseniz, öğrencisiniz.Biraz çalışarak bu soruları kolayca çözebilirsiniz...Cevap anahtarını burada hazır olarak bulmaktansa , kendinizin çıkarması daha faydalı olur sizin için...

Eğer eğitimciysenizde , bir öğretmen olarak bu soruları çözmek çok kolay olsa gerek!(Ki bunları örnek oluştursun diye verdiğimizi yukarıda belirtmiştim)

Not: Eğitimci arkadaşlar ve gençler , lütfen size verilen sorumlulukları kısa yollardan üzerinizden atmaya çalışmayın. Hepimiz sağda , solda ahkam kesiyoruz.. Bu Türkiye düzelmez, bu devletin gidişatı için hiçbirşey yapılamaz veya yapılsa şu bu yollarla olur! Asıl şu, bu yollar , asmak , kesmek  ile Türkiye düzeltmez . Türkiyeyi düzeltecek tek şey Eğitim! Bunun içinde başta eğitimciler olmak üzere, öğretmen ve  öğrencilere büyük görevler düşüyor. Siz düzeltmek için fedakarlık yaparsanız , fedakarlığada gerek yok aslında üstünüze gereken işleri hakkıyla yapsanız , elinizden gelebilecek en iyi şeyi yapmış olursunuz...  Bunun için elimizden geleni hakkıyla yapabilmek dileğiyle...

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #3 : Mayıs 21, 2009, 09:20:58 ÖS »

tşkler paylaşım çin

]
Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2009, 09:23:01 ÖS »

ben bunları çözmüyom arkadaşıma ve kardeşime direk gönderiyom onlarda cevap anahtarını istiyor bu yüzden dedim yanlış anlamayın çünkü vaktim yok sorulara bakmaya

]
Yeni Üye
*
Üye No: 80471
Mesleği: Türkçe Öğretmeni

« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2010, 04:40:40 ÖS »

TEŞEKKÜR EDERİM

Yeni Üye
*
Üye No: 116279

« Yanıtla #6 : Ocak 08, 2011, 09:12:54 ÖS »

Şu an elimde 3 tane daha yazılı örneği var onlarıda paylaşayım ama malesef hiçbirinin cevap anahtarı yok. Bu soruları öğretmen arkadaşlar mail yoluyla gönderiyorlar veya internetten buluyoruz...
Şimdi bu dosyayı gönderen kişiye mail atsam veya kendim cevap anahtarını çıkarsam , Edubilim olarak kendi görüşümüzle çelişmiş oluruz. Bu soruları öğretmenlere,  yukarıda belirttiğimiz gibi, yapacakları sınavlara örnek teşkil etmesi açısından yayınlıyoruz.

Yaşınıza bakılırsa , eğer yanlış girmediyseniz, öğrencisiniz.Biraz çalışarak bu soruları kolayca çözebilirsiniz...Cevap anahtarını burada hazır olarak bulmaktansa , kendinizin çıkarması daha faydalı olur sizin için...

Eğer eğitimciysenizde , bir öğretmen olarak bu soruları çözmek çok kolay olsa gerek!(Ki bunları örnek oluştursun diye verdiğimizi yukarıda belirtmiştim)

Not: Eğitimci arkadaşlar ve gençler , lütfen size verilen sorumlulukları kısa yollardan üzerinizden atmaya çalışmayın. Hepimiz sağda , solda ahkam kesiyoruz.. Bu Türkiye düzelmez, bu devletin gidişatı için hiçbirşey yapılamaz veya yapılsa şu bu yollarla olur! Asıl şu, bu yollar , asmak , kesmek  ile Türkiye düzeltmez . Türkiyeyi düzeltecek tek şey Eğitim! Bunun içinde başta eğitimciler olmak üzere, öğretmen ve  öğrencilere büyük görevler düşüyor. Siz düzeltmek için fedakarlık yaparsanız , fedakarlığada gerek yok aslında üstünüze gereken işleri hakkıyla yapsanız , elinizden gelebilecek en iyi şeyi yapmış olursunuz...  Bunun için elimizden geleni hakkıyla yapabilmek dileğiyle...

arkadaşlar nerde yazılı cevepleri
Yeni Üye
*

« Yanıtla #7 : Ocak 08, 2011, 09:14:21 ÖS »

YA ARKADAŞLAR SORULARI BULAMDIM YARDIM EDERMİSİNİZ

Yeni Üye
*

« Yanıtla #8 : Ocak 08, 2011, 09:16:58 ÖS »

HADE YARDIM EDİN YYA 

Etiket: ilköğretim   7. sınıf  yazılı soruları   2.dönem  3. yazılı 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!