Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular:
Haziran'da 10 bin öğretmen ataması yapılacak

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mart 17, 2010, 11:37:56 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  

Gönderen Konu: İlköğretim 6. Sınıf Şube Öğretmenleri Toplantı Tutanakları (İkinci Dönem-ŞÖK)  (Okunma Sayısı 796 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam Üye
Üye No: 47264
Mesleği: Araştırma Görevlisi

« : Şubat 09, 2010, 03:21:12 ÖÖ »

İlköğretim 6. sınıf 2. dönem şube öğretmenler kurulu toplantı tutanaklarını bu başlıkta bulabilirsiniz. İkinci dönem için şökle ilgili belgeler ekte verilmiştir. Sizde elinizdeki belgeleri bizimle paylaşırsanız , öğretmen arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz...

Ekteki dosyanın başlığı:

- II. DÖNEM 6. SINIFLAR ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ( Hem toplantı duyurusu , hem toplantı tutanağı)

Anahtar Kelimeler : altıncı sınıf , ilköğretim 6. sınıf , ilköğretim 6. sınıf şök tutanakları , ilköğretim 6. sınıf şube öğretmenleri toplantı tutanakları , ikinci dönem , 2. dönem , şube öğretmenleriyle ilgili belgeler

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

Tam Üye
Üye No: 47264
Mesleği: Araştırma Görevlisi

« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2010, 04:07:38 ÖÖ »

Aşağıdaki dosyaların başlıkları :

-6. SINIF ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU 2. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI
-6. SINIF 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR

Dosyalar ektedir...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

Etiket: ilköğretim   6. sınıf  şube öğretmenleri   şök tutunakları   şök  ikinci dönem 
  Sayfa: [1]  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map I Oyunpiyatforum I Edukeyf I Edubilim İçerik Web Stats

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Çok kısa bir süre sonra sitemize
yalnızca davetiye ile üye olunabilecek...
 Hem davetiye hakkı kazanmak için hem de sitemizdeki dosyaları indirebilmek için lütfen üye olun...
Üyelik tamamen ücretsizdir, üye olmak için tıklayın