Tam Üye
Üye No: 47264
|
 |
« : Nisan 12, 2010, 03:19:46 ÖÖ » |
|
İlköğretim Beşinci Sınıflar için hazırlanmış ikinci dönem birinci yazılı soruları. İlköğretim 5. Sınıf İkinci Dönem 1. Yazılı Soruları ( Tüm Dersler) Aşağıda ders ders olarak 5.sınıf ikinci dönem 1. yazılı soruları örnekleri verilmiştir. Bu örnekler internetteki çeşitli sitelerden biraraya getirilmiştir. Hazırlayanlara sonsuz teşekkürler. Sizde elinizdeki soruları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz... Anahtar Kelimeler : İlköğretim 5. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Soruları , ilköğretim beşinci sınıf yazılı soruları , ilköğretim beşinci sınıf ikinci dönem yazılı soruları , beşinci sınıf ikinci dönem birinci yazılı soruları , sınav örnekleri , sınav soruları.Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2010, 03:23:18 ÖÖ » |
|
İlköğretim 5. Sınıf Türkçe Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Soruları Dosyalar ekte verilmiştir. İstediğinize tıklayarak indirebilirsiniz.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2010, 03:25:53 ÖÖ » |
|
İlköğretim 5. Sınıf Matematik Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Soruları Dosyalar ekte verilmiştir. İstediğinize tıklayarak indirebilirsiniz.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2010, 03:29:02 ÖÖ » |
|
İlköğretim 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Soruları Dosyalar ekte verilmiştir. İstediğinize tıklayarak indirebilirsiniz.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2010, 03:31:20 ÖÖ » |
|
İlköğretim 5. Sınıf İngilizce Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Soruları Dosyalar ekte verilmiştir. İstediğinize tıklayarak indirebilirsiniz.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2010, 03:33:17 ÖÖ » |
|
İlköğretim 5. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Soruları
Dosyalar ekte verilmiştir. İstediğinize tıklayarak indirebilirsiniz.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2010, 03:36:05 ÖÖ » |
|
İlköğretim 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Soruları Dosyalar ekte verilmiştir. İstediğinize tıklayarak indirebilirsiniz.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 78963
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 20, 2010, 09:49:03 ÖS » |
|
çalışkan meraba ben bu dediklerini yaptım ve testi çözdüm ve oldugumuz sınavdam 94aldım Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2010, 09:55:56 ÖS Gönderen: KILIC »
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 20, 2010, 09:55:11 ÖS » |
|
Biz bunları öğretmenler için örnek , öğrenciler içinde kaynak olması amacıyla yayınlıyoruz... Eğer sınavdan yüksek aldıysanız demekki amacımıza ulaşmışız , sayın Asya Çulhaoğlu...
Kullandığınız ifadelerede dikkat ederseniz memnun oluruz yoksa yaşınız siteden atılmanıza engel değil....
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 128817
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 15, 2011, 10:24:14 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|