Tam Üye
Üye No: 29372
Mesleği: Öğretmen
|
 |
« : Ekim 23, 2009, 11:58:21 ÖS » |
|
İlköğretim 4. Sınıf Trafik ve İlk Yardım Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Soruları İlköğretim Dördüncü Sınıf Trafik ve İlk Yardım Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Soruları bu başlık altında toplanacaktır. Örnek yazılı sınav soruları ekte verilmiştir. Bu soruları hiçbir değişiklik yapmadan kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Bunları sadece hazırlayacağınız sınavlar için örnek teşkil etmesi bakımından kullanırsanız ,bir eğitimci olarak en doğru davranışı yapmış olursunuz. Soru tiplerini değiştirmek ve geliştirmekte sizin elinizde... (Daha iyi bir nesil yetiştirmek için , daha fazla çalışmalıyız) Hazırladığınız sorularıda , diğer eğitimci arkadaşlara örnek teşkil etmesi açısından burada(Edubilim Forumlarında - www.edubilim.com/forum) paylaşabilirsiniz... Soru , sorun ve önerileriniz için edubilim@gmail.com adresine mail atabilirsiniz...(Bu sorular internetteki çeşitli sitelerden derlenerek biraraya getirilmiştir, emeği geçenlere teşekkürler) Not: İnternette sizin ulaşabildiğiniz bir yazılı sorusuna öğrencinizde ulaşabilir... Dosyalar Ektedir...Anahtar Kelimeler : 4. sınıf trafik ve ilk yardım yazılı soruları , 4. sınıf 1. dönem yazılı soruları , 4. sınıf 1. dönem 1. yazılı soruları , sınav soruları , imtihan soruları , 4.sınıf 1.dönem 1.yazılı soruları , 1. yarıyıl soruları, birinci yarıyıl , yazılı sorusu örnekleri, yoklama soruları , download , indir , dördüncü sınıf trafik ve ilk yardım dersi birinci dönem birinci yazılı soruları , trafik ve ilk yardım yazılı soruları , trafik ve ilk yardım sınavı soruları , doc , .doc Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 30144
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2009, 08:29:43 ÖS » |
|
elinize sağlık Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 20926
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 07, 2009, 11:43:03 ÖÖ » |
|
emeği geçenlere teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Kalitenin "üst" sınırı yoktur.
|
|
Yeni Üye
Üye No: 32108
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 07, 2009, 08:51:10 ÖS » |
|
tşk. hocam ellerine sağlık. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 38970
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 05, 2009, 09:07:49 ÖS » |
|
eline sağlık Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 39820
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 08, 2009, 01:40:37 ÖÖ » |
|
 emeğine sağlık hocammmm Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 104787
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 25, 2010, 07:58:38 ÖS » |
|
çalışmalarınızda başarılar diler böyle bir hizmeti bize sunduğunuz için teşekkür ederim.  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 104787
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 25, 2010, 08:00:52 ÖS » |
|
sitenizde yer alan testler eski tarihlere ait olup, günümüz tarihlerinden testler yayınlarsanız memnun olurum. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 160139
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 15, 2011, 10:20:58 ÖS » |
|
SOSYAL SORULARINDA OLİPİYATLARDAN ÇIKTIĞINI BİLMİYORDUM ACABA GENEL KÜLTÜR SEVYEMİZİMİ ÖLÇMEK İSTEMİŞLER AMA OLSUM SORUNUN CEVABINI BEN BİLİYORUM İLGİ ALANIM . EMEGİNİZE SAGLIK Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | |