Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« : Mayıs 23, 2009, 12:49:15 ÖÖ » |
|
İlköğretim 4.Sınıf İngilizce Dersi 2.Dönem 3.Yazılı Soruları İlköğretim Dördüncü Sınıf İngilizce Dersi 2. Dönem 3. Yazılı Soruları bu başlık altında toplanacaktır. Örnek yazılı sınav soruları ekte verilmiştir. Bu soruları hiçbir değişiklik yapmadan kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Bunları sadece hazırlayacağınız sınavlar için örnek teşkil etmesi bakımından kullanırsanız ,bir eğitimci olarak en doğru davranışı yapmış olursunuz. Soru tiplerini değiştirmek ve geliştirmekte sizin elinizde... (Daha iyi bir nesil yetiştirmek için , daha fazla çalışmalıyız) Hazırladığınız sorularıda , diğer eğitimci arkadaşlara örnek teşkil etmesi açısından burada(Edubilim Forumlarında -www.edubilim.com/forum) paylaşabilirsiniz... Soru , sorun ve önerileriniz için edubilim@gmail.com adresine mail atabilirsiniz... Not: İnternette sizin ulaşabildiğiniz bir yazılı sorusuna öğrencinizde ulaşabilir... Etiketler : ilköğretim dördüncü sınıf 2. dönem 3. yazılı soruları, yazılı soruları, yazılı sorusu örnekleri, ingilizce dersi, ikinci dönem, üçüncü yazılı, yazılı sınavları,4.sınıf ingilizce 2.dönem 3.yazılı sınav soruları indir, 4.sınıf ingilizce 2.dönem 3.yazılı sınav soruları download, ikinci yarıyıl, yoklama sorularıTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 9192
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2009, 03:54:25 ÖÖ » |
|
neden 4 sınıf 2 dönem 3.yazılı sorularını göremiyorum Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2009, 12:03:35 ÖS » |
|
ekteki dosyayı indirdiniz mi ? önce ona tıklayınız sonra belli bir süre sonra bekleyip dosyayı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2009, 10:29:26 ÖS » |
|
Arkadaşlar Köy okulunda görev yapan biri olarak kendi hazırladığımız yazılı sorularını sizlerle paylaşmak istedik... Köy şartlarında imkanlar kısıtlı ama bizimde arkadaşlara faydamız olur inşallah deyip bi kaç yazılı sorusunu da eklemeyi ihmal etmedik:)
Not: Burdaki yazılı soruları Köy okulu seviyesine göredir...Belki içinizden ne alakası var diyebilirsiniz ama bunu köy okullarında görev yapan arkadaşlar daha iyi bilir. Konuları tam olarak işleyemediğimiz için eksik konularımız olabilir seviye biraz daha düşük olabilir!!
herkese teşekkürler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 48995
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2010, 09:13:59 ÖS » |
|
slm ben zeynep şu soruları bulanlara aferin  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 11, 2010, 10:34:06 ÖS » |
|
arkadaşlar 4ten sonrasına tıklayın çünkü altı türkçe iniamıyorsanız bakın  Sorun mu Var arkadaşım dediğinden kimse bişey anlamadı?  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 77886
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2010, 05:36:50 ÖÖ » |
|
THANX ALOT Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 37733
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2010, 10:38:10 ÖS » |
|
pardon axeleon türkçeye yazılılarına bakmıştım bakmıştıım ve be bunu yazmıştım buraya gelmiş özür dilerim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 81002
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2010, 09:49:11 ÖS » |
|
İlköğretim 4.Sınıf İngilizce Dersi 2.Dönem 3.Yazılı Soruları İlköğretim Dördüncü Sınıf İngilizce Dersi 2. Dönem 3. Yazılı Soruları bu başlık altında toplanacaktır. Örnek yazılı sınav soruları ekte verilmiştir. Bu soruları hiçbir değişiklik yapmadan kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Bunları sadece hazırlayacağınız sınavlar için örnek teşkil etmesi bakımından kullanırsanız ,bir eğitimci olarak en doğru davranışı yapmış olursunuz. Soru tiplerini değiştirmek ve geliştirmekte sizin elinizde... (Daha iyi bir nesil yetiştirmek için , daha fazla çalışmalıyız) Hazırladığınız sorularıda , diğer eğitimci arkadaşlara örnek teşkil etmesi açısından burada(Edubilim Forumlarında -www.edubilim.com/forum) paylaşabilirsiniz... Soru , sorun ve önerileriniz için edubilim@gmail.com adresine mail atabilirsiniz... Not: İnternette sizin ulaşabildiğiniz bir yazılı sorusuna öğrencinizde ulaşabilir... Etiketler : ilköğretim dördüncü sınıf 2. dönem 3. yazılı soruları, yazılı soruları, yazılı sorusu örnekleri, ingilizce dersi, ikinci dönem, üçüncü yazılı, yazılı sınavları,4.sınıf ingilizce 2.dönem 3.yazılı sınav soruları indir, 4.sınıf ingilizce 2.dönem 3.yazılı sınav soruları download, ikinci yarıyıl, yoklama sorularıTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 82514
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 01, 2010, 09:43:34 ÖS » |
|
THANK YOU SO MUCH.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 130319
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 20, 2011, 09:14:39 ÖS » |
|
Ben buldum..  Bir ricam olacak.. Lütfen 4. sınıf 2. dönem 1. ve 2. yazılı sorularını da verebilir misiniz?.. Şimdiden teşekkürler.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 20, 2011, 11:25:44 ÖS » |
|
2.dönem 1.yazılı soruları bugun itiabriyle sitemize eklenecektir... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 100157
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 22, 2011, 08:44:14 ÖS » |
|
2.donem 1.yazılı sorularını bulamıyorum tüm fderslerin Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 22, 2011, 08:48:26 ÖS » |
|
Bir üst menüde sizin aradığınız yazılı, forum kullanmasını biliyorsanız rahatlıkla bulabilirsiniz... Fen ve Teknoloji adı altında tüm sınıflar için yazılı soruları eklendi... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 133803
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 31, 2011, 08:06:31 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 136420
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 10, 2011, 08:40:06 ÖS » |
|
teşekkürler..  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 31941
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 20, 2011, 08:09:31 ÖS » |
|
pardon göremedim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 143920
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 19, 2011, 01:14:35 ÖÖ » |
|
teşekkürler emeğiniz için... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | |