Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« : Ağustos 13, 2009, 07:35:23 ÖS » |
|
İlköğretim 3. Sınıf Türkçe Performans Ödevi (Akrostiş Şiir) İlköğretim Üçüncü sınıf türkçe performans ödevi ekte verilmiştir. BEKLENEN PERFORMANSAkrostiş Şiir Yazma PERFORMANS ÖDEVİ KONUSU:Sizden, CUMHURİYET veya ATATÜRK sözcüklerinin birinden akrostiş bir şiir yazmanız bekleniyor. Anahtar Kelimeler : performans ödevi, performans görevi, proje ve performans ödevi, ilköğretim 3. sınıf , türkçe, ilköğretim 3. sınıf türkçe dersi performans ödevi, içerik düzeyi, sınıf düzeyi, tema adı, beklenen performans, puanlama yöntemi, dereceli puanlama anahtarı,projenin amacı, projenin konuları, projenin uygulanması, projenin değerlendirilmesi, projenin sunumu,dereceli puanlama ölçeği, rubrik Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2009, 07:39:18 ÖS » |
|
paylaşımınız için teşekkürler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 103007
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2010, 01:09:47 ÖÖ » |
|
İlköğretim 3. Sınıf Türkçe Performans Ödevi (Akrostiş Şiir) İlköğretim Üçüncü sınıf türkçe performans ödevi ekte verilmiştir. BEKLENEN PERFORMANSAkrostiş Şiir Yazma PERFORMANS ÖDEVİ KONUSU:Sizden, CUMHURİYET veya ATATÜRK sözcüklerinin birinden akrostiş bir şiir yazmanız bekleniyor. Anahtar Kelimeler : performans ödevi, performans görevi, proje ve performans ödevi, ilköğretim 3. sınıf , türkçe, ilköğretim 3. sınıf türkçe dersi performans ödevi, içerik düzeyi, sınıf düzeyi, tema adı, beklenen performans, puanlama yöntemi, dereceli puanlama anahtarı,projenin amacı, projenin konuları, projenin uygulanması, projenin değerlendirilmesi, projenin sunumu,dereceli puanlama ölçeği, rubrik  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 103007
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2010, 01:15:26 ÖÖ » |
|
hiç bir bilgiye ulaşamadım.ulaşan varsa lütfen beni bilgilendirsin.  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | |