Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« : Ağustos 12, 2009, 03:36:50 ÖS » |
|
İlköğretim 2. Sınıf Hayat Bilgisi Performans Ödevi (Hak ve Hürriyetler) İlköğretim ikinci sınıf hayat bilgisi performans ödevi ekte verilmiştir. Kazanım:Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin sahip olduğu hak ve hürriyetleri araştırır. Beklenen PerformansAraştırma,poster hazırlama,yazım ve imla kurallarına dikkat etme,sunum yapma becerisi Anahtar Kelimeler : performans ödevi, performans görevi, proje ve performans ödevi, ilköğretim 2. sınıf , hayat bilgisi, ilköğretim 2. sınıf hayat bilgisi dersi performans ödevi, içerik düzeyi, sınıf düzeyi, tema adı, beklenen performans, puanlama yöntemi, dereceli puanlama anahtarı,projenin amacı, projenin konuları, projenin uygulanması, projenin değerlendirilmesi, projenin sunumu,dereceli puanlama ölçeği, rubrik,rubricTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 12, 2009, 09:16:28 ÖS » |
|
paylaşımınız için teşekkürler.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 128182
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2011, 06:41:05 ÖS » |
|
hak ve hürriyetle ilgili posterleri görmek istiyorum
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 133698
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 01, 2011, 09:17:56 ÖÖ » |
|
İlköğretim 2. Sınıf Hayat Bilgisi Performans Ödevi (Hak ve Hürriyetler) İlköğretim ikinci sınıf hayat bilgisi performans ödevi ekte verilmiştir. Kazanım:Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin sahip olduğu hak ve hürriyetleri araştırır. Beklenen PerformansAraştırma,poster hazırlama,yazım ve imla kurallarına dikkat etme,sunum yapma becerisi Anahtar Kelimeler : performans ödevi, performans görevi, proje ve performans ödevi, ilköğretim 2. sınıf , hayat bilgisi, ilköğretim 2. sınıf hayat bilgisi dersi performans ödevi, içerik düzeyi, sınıf düzeyi, tema adı, beklenen performans, puanlama yöntemi, dereceli puanlama anahtarı,projenin amacı, projenin konuları, projenin uygulanması, projenin değerlendirilmesi, projenin sunumu,dereceli puanlama ölçeği, rubrik,rubrichak ve hürriyetle ilgili posterleri görmek istiyorum
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 160801
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 19, 2011, 02:51:38 ÖS » |
|
SİKTİRİN GİDİN YARAK KAFALI ÖĞRETMEN Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | |