Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 09:42:33 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Hoşgör Ailesi - Hayat Bilgisi İkinci Sınıf Etkinlik Örneği  (Okunma Sayısı 471 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« : Şubat 04, 2009, 01:29:18 ÖÖ »

HOŞGÖR AİLESİ

2. Sınıf Hayat Bilgisi Dersi Benim Eşsiz Yuvam Teması .  Aşağıda dökümanın sadece özeti verilmiştir, bu konu ile ilgili dosya ekte verilmiştir.

HOŞGÖR AİLESİ

DERS            : Hayat Bilgisi
SINIF         : 2
YAKLAŞIK SÜRE      : 40’
TEMA            : Benim Eşsiz Yuvam
TEMEL BECERİLER   : Etik davranma, hoşgörü, sevgi.
ARA DİSİPLİNLERLE
İLİŞKİLENDİRME 
       : -
KAZANIMLAR      : B.2.40. Ailesinde ve akrabaları arasında olumlu                             değerlere ne kadar önem verildiğini gözlemler.
MATERYALLER      : Çalışma kağıdı.
KAYNAK         : Hayat Bilgisi Özel İhtisas Komisyonu   

SÜREÇ

1.   Sınıfınızdan farklı öğrenciler seçin ve çalışma kağıdındaki durumları öğrencilerin sırasıyla canlandırmalarını sağlayın. Diğer öğrencilerin gözlem yapmasını isteyin.
2.   Canlandırmanın ardından durumları tek tek tartışın. “Sizin ailenizde veya akrabalarınız arasında bu tür durumlara rastlıyor musunuz?”sorusunu sorun.
3.   Çalışma kağıdında, fikirlerini ve gözlemlerini ifade etmelerini söyleyin.

DEĞERLENDİRME

-  Dereceleme ölçekleri ile değerlendirin.

Çalışma Kağıdıda ekteki dosyanın içindedir...

Önemli Not: Bu belge ttkb.meb.gov.tr den alınmıştır. Edubilim olarak MEB de karışık olarak verilen bu bilgileri sizin için düzenli bir şekilde bir araya getirdik. Yukarıdaki özet konu hakkında bilgilendirme için verilmiştir. Düzenli ve tam haliyle  görmek için dosyayı indirin... Dosyaların tüm hakları MEB e aittir ama bu şekilde düzenlenip biraraya getirilmesi tamamen Edubilimin katkılarıyla gerçekleşmiştir. Burada verilen bilgi, belge, yazı ve dökümanlar izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kaynak belirtmek için www.edubilim.com veya www.edubilim.com/forum adresine alıntı yaptığınız adresten link vermeniz gerekmektedir.

Anahtar Kelimeler: hoşgör ailesi, hosgor ailesi, hayat bilgisi dersi hoşgör ailesi konusu, hoşgör ailesi etkinlik örneği, hoşgör ailesi konusunun işlenişi, hoşgör ailesi etklinlik örnekleri, hayat bilgisi 2. sınıf, hayat bilgisi ikinci sınıf, Benim Eşsiz Yuvam

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Yeni Üye
*
Üye No: 163302
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Mart 07, 2012, 01:50:00 ÖS »

ıyı günler bu dosyanın içeriğine nasıl bakabilirim ....

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket: hayat bilgisi  ikinci sinif  etkinlik örneği  hoşgör ailesi 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!