Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 09:39:37 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Hırsızı Üzerine Oturarak Öldürdü!  (Okunma Sayısı 180 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Paşa"
Yeni Üye
*
Üye No: 12461
Mesleği: Beden Eğitimi Öğretmeni

« : Ağustos 12, 2010, 06:03:19 ÖS »

Hırsızı üzerine oturarak öldürdü!

İngiltere'de aşırı kilolu bir adam, kuzeninin aracını çalmaya çalışan hırsızın üzerine oturarak ölümüne sebep vermekten tutuklandı.

108 kilogram ağırlığındaki Brian Machin kuzeniyle birlikte, geçen yıl ocak ayında evinin önünde duran aracı çalmaya çalıan 24 yaşındaki Bernard Doherty'yi yakaladı.

23 yaşındaki Machin, genç adamı yere yatırıp hareket edememesi için üzerine çullandı. Bu sırada kuzeni de ayaklarından tuttu.

Kamyon şoförü olan ikili, hırsızı polis gelinceye kadar yerde tuttu. Polis olay yerine geldiğinde Doherty'nin bilincini kaybetmiş olmasına rağmen hala iki adam tarafından tutuluyor olduğunu gördü.

Dört yaşında bir kız çocuğu babası olduğu ortaya çıkan hırsız kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yapılan otopsi sonucunda Doherty'nin göğüs bölgesine yoğun baskı nedeniyle boğularak öldüğü belirlendi.

Ölüme sebebiyet vermekten tutuklanan kuzenler, polise verdikleri ifadede hırsıza zarar vermek istemediklerini ve nefes almasını kasıtlı olarak engellemediklerini söylediler. İkili, daha sonra kasıtlı olarak cineyet işlemediklerine karar verilmesi üzerine beraat etti.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2010, 12:27:31 ÖÖ »

Grin Grin Grin  olaya bak ya TeŞeKkÜrLeR pAyLaŞıM İçİn ...  Smiley

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket: Hırsızı üzerine oturarak öldürdü! Hırsız hırsızıyakala yakalama hırsızyakalama 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!