|
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 11, 2010, 09:26:43 ÖÖ » |
|
korkuyla irkilen çocuklar çığlık atmamak için kendilerini zor tuttular. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Uzman Üye
Üye No: 11729
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 11, 2010, 02:30:12 ÖS » |
|
yollarını değiştirip ara sokaktan geçmek istediklerinde, arkadaki adamlar yetişip ikisini de, aniden önlerine çıkan arabaya tıktılar.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 13, 2010, 04:24:54 ÖS » |
|
Silahlarını çekip o kadını nerden tanıyorsunuz siz diye sordular.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 28, 2010, 02:26:38 ÖS » |
|
Berkecan ve Tanrıverdi
Sınıf arkadaşı olan Berkecan, Tanrıverdi'yle aynı serviste okula gidip-geliyordu, ikisi de 4.sınıf öğrencisiydiler.
Okul dönüşü birgün Berkecan, ayağını bir taşa çarptı ve ağlamaya başladı.. "Allah'ım bu da mı başıma gelecekti...!" diyordu ağlarken ..Tam o sırada yoldan geçen yaşlı kadın durdu yanında.. "evladım neden ağlıyosun" dedi.. gözlerini kırpıştırarak... "Gel seni doktara götüreyim" diyen yaşlı kadın burada daha önce görülen biri değildi.. Berkecan sol elinin tersiyle gözlerindeki yaşı sildi önce..."acımadı ki" dedi kafasını dikerek, Kadın "acımadıysa neden ağlıyorsun" dedi (: "üüüüüüüüüüfffffffffff acımadı dedim sana" diye çıkıştı kadına.. bir hışım ardına döndü ve ilerlemeye başladı.. Tanrıverdi yetişti arkasından.. "hey dostum neden bu kadar sinirlendin.. kadın kötü bi'şey demedi ki sana" ... dedi Kadın kötü birşey demedi ama görmedin mi sen ondaki bakışları.... "yürü oğlum, o kadın gazetede gördüğüm kadın" diyerek çekiştirdi Tanrıverdi'yi "hangi gazetede gördüğün kadın.. nnnassıılll yani" diye kekeledi Tanrıverdi.. "hastahaneden kaçan kadın" "hani şu tımarhanenin şizofreni koğuşundaki kadın .. Aman Allahım! gazete çok tehlikeli bi' şizofren olduğunu yazmıştı" ..dedi Tanrıverdi. "Eee ne yapcaz şimdi dedi Berkecan?" "onu gördüğümüzü polise söylemeliyiz.. "dedi Tanrıverdi.. Tanrıverdi ne görsün hastahaneden kaçan kadın karşı kaldırımda yürüyor dedi ki... "Berkecan acele edelim bizi takib ediyor" "Telaş etmemeliyiz farketmemiş gibi davranalım.. izimizi kaybettirmeye çalışalım" dedi Tanrıverdi, gayet sakin.. O sırada önlerini iki adam kesti.. korkuyla irkilen çocuklar çığlık atmamak için kendilerini zor tuttular. Yollarını değiştirip ara sokaktan geçmek istediklerinde, arkadaki adamlar yetişip ikisini de, aniden önlerine çıkan arabaya tıktılar.. Silahlarını çekip "o kadını nerden tanıyorsunuz siz" diye sordular.. Aynı anda korkuyla ikisi de "valla tanımıyoruz" deyiverdi. Çocukların titrediğini gören adamlar silahlarını bellerine soktular.
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 30, 2010, 05:56:11 ÖS » |
|
Şimdi bizimle geliyorsunuz, sizinle daha sakin biyerde konuşacağız. Belki nerden tanıdığınızı hatırlarsınız dedi adamlar.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 05, 2010, 11:11:12 ÖS » |
|
"kadını boşver" dediğinde uzunboylu olan, yalıya gelmişlerdi.. Arabayı denize bakan bahçeye parkettiler. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 08, 2010, 04:41:27 ÖS » |
|
ikisininde gözleri yakınlarda bir telefon arıyordu ki tam o sırada kadın tekrar yanlarına yaklaştı ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 14, 2010, 01:42:02 ÖS » |
|
Adamlar çocukları alel acele yalıya soktular Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 09, 2010, 10:26:01 ÖS » |
|
Tekrar sordular o kadını nerden tanıyosunuz ? diye Çocuklar ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
| |
| | | | | | | | |