Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 09:37:31 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Heroes and Might 5  (Okunma Sayısı 201 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aktif Üye
**
Üye No: 85736
Mesleği: Diğer Meslek Dalları

« : Haziran 26, 2010, 02:12:00 ÖÖ »

Resimler

Ana sayfa

http://mightandmagic.uk.ubi.com/

Üye ol

https://secure.ubi.com/register/CreateAccount.aspx?genomeId=38465b81-d9c4-4551-af4f-420af305c613&NextURL=http%3a%2f%2fwww.mightandmagic.com%2fteaser%2fus%2f&lang=en-US

İndir

http://mightandmagic.uk.ubi.com/downloads.php

Biraz Bilgi

Griffin İmparatorluğu hazır bir kutlama oluyor - genç İmparator Nicolai bir evlilik onun sevgilisi Isabel için. Şenlikler kesilir , ancak Demons ortaya çıkışı ile ! Babası yirmi yıl gibi Nicolai savaş ordusu neden önce . Isabel Ancak Summer Palace güvenliği için sürgün olduğunu .
       Ama Isabel hala o yardımcı olabilir oturmak değildir.
savaşın kötü gidiyor gibi görünüyor , bu yüzden , Beatrice ve Godric , yardım talep etmek eskort onu ikna eder.

Godric Shining Şehirlerin güçlü mages dan yardım istemek için bırakır. Beatrice gönüllü Irollan bir elf ordularının yardım istememiz . Isabel at , bir milis yükseltmek için kırsal temizleme alır.

Ama başka güçler de iş başında olan - Büyük ve karanlık çağlar için komplo edilmiş olanlar ...

Heroes franchise yeni bir döneme girer. Dalış yeni çığır Might & Magic ® evrene en eksiksiz strateji oyun deneyimi hiç oluşturulan .

Son teknoloji : Tam nefes kesici 3D dünyasında tutarlı ve modern grafik stili tarafından desteklenen animasyonlu ilk defa, tecrübe Might & Magic dünyasına .
zorlu ve taktik mücadele için Deep ölçeklenebilir sıra tabanlı savaş sistemi: bırakın Heroes serisi veya deneyim yepyeni Dinamik Savaşı Sistemi başarısı yapılmış dövüş sistemi kendinizi . Seç 170 yaratıklar ' yetenek ve 40 büyü becerileri 200 üzerinden adresinin kahramanları ve onların orduları oluşturmak için .
Yeni koyu kahramanca fantezi evreni : keşfetmek tamamen ve 6 benzersiz fraksiyon özellikleri ve 80'in üzerinde farklı yaratıklar daha olgun evren revamped .
Canlı özel hedefler, çok sayıda yan maceraları ve arsa katlanmış özellikler sürükleyici hikayesi daha önce hiç olmadığı aracılığıyla gibi macera .
Komple strateji tecrübe: 6 kampanyaları sırasında ve misyonlar 30 üzerinden macera karışımı güzel hiç demlenmiş oyun, kullanıcı dostu henüz derin düğmesine ezme üzerine taktik düşünce yana dayalı sistem açmak yoluyla , strateji , taktik , yönetim ve rol deneyim.
Rekabetçi ve bağımlılık yoğun multiplayer parçalar: beklemek bitti. Last.fm 'de ilk kez aynı anda oynamak hatta sıranız geldiğinde değil sağlayacak yeni seçenekler !
Heroes Might and Magic ® V de yeni özel Duel modu tanıtmak : şiddetli savaşlar nereye sadece esas alınacaktır slyest rakibin meydan .

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Haziran 26, 2010, 02:29:54 ÖÖ Gönderen: -MURAT- » Logged
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2010, 02:26:57 ÖÖ »

senin dediğini şimdi buldum dandik arıyomuşum xD

Aktif Üye
**

« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2010, 02:37:44 ÖÖ »

Cheesy Cheesy xD

Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2010, 08:26:37 ÖÖ »

PaYlAşIm İçİn TeşEKkÜrLeR...

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!