axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« : Ekim 10, 2007, 02:39:31 ÖS » |
|
Sana uzaktan bakıyorum. Sana bakmak inanılmaz mutlu ediyor beni. Sen gidince aklım da senin peşinden sürüklenip gidiyor, yüreğim de… Yanında biri mi var? ona bir şey mi söylüyorsun? onunla gülüyor musun? içim yanıyor ama senden sonra gördüğüm o insan birden senden biri oluyor. Senin baktığın her yer artık güzel, senin konuştuğun her insan, özel oluyor artık benim için.
Sen gidiyorsun. Ardından ben yürüyorum. Beni fark etmiyorsun. Her gün bindiğin otobüse bakıyorum. Senin gözünle bakıyorum. Sen yokken de defalarca bakıyorum senin geçtiğin yerlere. Senin kokun, senin havan sinmiş oralara.. Sanki seni soluyorum her nefesimde.
En çok akşamları seviyorum ben, çünkü seni en çok akşamları görüyorum. gündüzleri ne yaparsın acaba? Sofraya oturduğun zaman yanında kimler var? Hangi yemeği severek yersin, neyi sevmezsin? Kitap okur musun? Hangi kitapları seversin? Ne tür filmlerden hoşlanırsın? Televizyon izler misin? Gece sokağa çıkar mısın? Arkadaşlarınla en çok neye gülersin? En çok kim kızdırır seni... Hangi futbol takımını tutarsın?
Bilmeliyim. Senin hakkındaki bütün ayrıntıları öğrenmeliyim. Çünkü ben de o filmlere gideceğim, ben de o dizileri izleyeceğim, ben de o yemekleri seveceğim ya da nefret edeceğim. Bilmeliyim. Baştan kuruyorum dünyamı. Seninle yaşamaya başlıyorum.
Onca kalabalığın içinde, karmaşık yaşamın ortasında eğer sen varsan, daha seni görmeden bir kuş gibi çırpınmaya başlıyor yüreğim. Bir ışık çarpıyor yüzüme, bir sıcaklık yürüyor göğsümde. Anlıyorum ki sen varsın. Sen ordasın. Sen gelmişsin. Bakmadan, başımı çevirip seni görmeden varlığının farkındayım.
Ey uzak uzak baktığım… Göz göze gelmeden, saçını okşamadan, değil bir rüyayı bir cümleyi paylaşmadan sevdiğim sevgilim. Bir aşk filiz verdi, fidan verdi, kök saldı içimde. Onu sana göstermek için ömrümü vermeye hazırım...
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2007, 11:24:10 ÖS Gönderen: aybe »
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2007, 10:50:07 ÖS » |
|
yazılarının devamını bekliyoruz... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 9
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 22, 2007, 11:25:44 ÖS » |
|
tek kelimeyle süppersin...
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2007, 01:09:34 ÖS » |
|
valla bu kadar sevdiğini bilmiyordum AYBE tek kelimeyle müthişsin sana tavsiyem sadece sabret sabır...... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2007, 02:43:25 ÖS » |
|
Teşekkür ederim.
Sabır acıdır, ama tatlı meyvesi vardır... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 27, 2007, 03:25:37 ÖÖ Gönderen: aybe »
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2008, 10:28:53 ÖS » |
|
.......... evet aradan bir yıldan fazla zaman geçti ve ben eski haller içine değilim.herşey o kadar güzel yolunda gidiyor ki... insan sevdikçe sevesi geliyor. belki cefası çok belki sabretmek herkese göre değil ama ben bizzat yaşayarak bunu kendimden aybem'den öğrendim. bir yorumda sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır die yazmıştım ozman şimdi o meyvelerin olgunlaşmasını bekliyoruz artık ikimzide kavuşmamıza ramak kaldı... insan seviyorsa ve bunun farkındaysa sonuna kadar sevmeli belki gençliği belki yılları çağlayanlardan akan sular gibi akıp gidecek elde birşey kalmadı diyecek ama inanın bana size kattıkları sizden götürdüklerinin yanında nerdeyse bir hiç'dir... sevilen ve seven olmak ümidiyle...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 03, 2008, 10:39:59 ÖS Gönderen: axeleon »
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 914
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 23, 2008, 09:47:05 ÖS » |
|
sevenlerin dergahına daimi üye olarak kalırsın inşallah kardeş.
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 28, 2009, 02:56:20 ÖÖ » |
|
eywallah arkadaşım.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
Üye No: 58
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 30, 2009, 11:02:47 ÖS » |
|
çokk güzelll,,,duygular adeta kaleme gelmiş ve oluk oluk akmış duygu pınarlarından sanki...süper..
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2009, 01:06:50 ÖÖ » |
|
Ekim 10, 2007
... .. . Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 09, 2009, 01:15:22 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 09, 2009, 01:24:56 ÖÖ » |
|
tekrar bi 10 ekim'e şunun şurasında ne kaldı ki..Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 09, 2009, 01:26:35 ÖÖ Gönderen: abetül »
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 09, 2009, 01:34:15 ÖÖ » |
|
Gerçekten , kutlamak lazım aslında  Hadi Erzincana gidelim(Axeleon)  Ama tivoda gelsin  (Ben yalnız kalmayayım  ) Bu arada öslem hocamın bile sitede mesajı var , helal olsun valla...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 12233
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 09, 2009, 01:37:18 ÖÖ » |
|
nice 10 ekimlere  Ama tivoda gelsin  (Ben yalnız kalmayayım  ) kendin için mi beni çağırıyon KILIÇ aşk olsun  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 09, 2009, 01:39:17 ÖÖ » |
|
Yaw sensiz olmaz tivocan , tadı çıkmaz. Hem herkes sevdiğine , özlediğine kavuşmuş olur  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 09, 2009, 01:40:42 ÖÖ » |
|
evet siteye ilk üye olduğumuz zaman yazmışız ikimizde axeleon, şimdi rüyanda seni döverken gör e miiii elimde 2 metre sopa..
uyku ilaçları oluyor ya hani,,tam ters etki yapanı var mıdır piyasada, alsam, hediye falan etsem  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 12233
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 09, 2009, 01:41:57 ÖÖ » |
|
bırak Allah aşkına yavv van minüts alın erzincanı başınıza çalın bidaha da gelmem Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 09, 2009, 01:43:16 ÖÖ » |
|
Ama yazıktır axeleoncuğuma , kıyamam  Birazcık uyusun yahuuu... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 09, 2009, 01:44:38 ÖÖ » |
|
Çok teessüf edirem tivocan. Niye eyle diyirsenki  Sende gelecen işte , hem yorumumu beğenmedinmi? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 09, 2009, 01:46:34 ÖÖ » |
|
Birazcık uyusun yahuuu... birazcık uyumasın yahuu...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |