Tam Üye
Üye No: 58
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2008, 04:21:42 ÖÖ » |
|
Bizde istifa mi edelim ne yapalım site yöneticiliğinden:) tüm üyelerimize bol şanslar... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2008, 10:57:14 ÖS » |
|
Yaptığımız araştırmada üyelerimizin yaklaşık dörtte birinin, var olmayan email adresleriyle kayıt olmaları sonucu bu kampanya iptal edilmiştir. Üyelerimizden sadece birine bu ödülü verebildik. Üyemizin bilgileri aşağıdaki gibidir. Kullanıcı adı : tAtLi-sErSeRi Email: by-ceycey@windowslive.com Kazandığı: Avea 100 Kontör(İsteği üzerine) Bundan sonra sadece forumda veya sitede emeği olanlara hediye vermeye karar verdik.Sizde bizlere yardımcı olun hediye kazanma fırsatı kazanın...Saygılarımızla... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Tam Üye
Üye No: 58
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2008, 01:14:13 ÖS » |
|
Eyvallah:) ozman sloganımız belli bizimde Durmak yok mesaj atmaya devam  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2008, 02:33:00 ÖS » |
|
Bu slogan güzel  Yönetim ekibimizle yaptığımız görüşmede her hafta rastgele bir üyeye hediye vermek yerine , mesaj atan ,forumda bizlere yardımcı olacak faaliyetlerde bulunan kişilere hediye vermeye karar verdik...Yönetim ekibimizin belirleyeceği bu kişilere, istedikleri şekilde, kitap veya kontör türünde hediyeleri verilecekir...Yaptığımız değerlendirmeler Haftalık veya Aylık faaliyetler için geçerli olduğundan katılım yapan herkesin hediye kazanma olasılığı yüksek. Yönetim ekibimizdeki kişiler, kampanya kapsamı dışındadır. (Onlara özel hediyelerimiz zaten mevcut...) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 29, 2009, 11:26:50 ÖÖ » |
|
 bu siteye çok önceden üye olmuştum bu bölümü yeni görüyorum ... herkese başarılar ...  ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 24, 2009, 02:43:30 ÖS » |
|
Bende hediye almak istiyorum  ) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 26, 2009, 07:20:09 ÖÖ » |
|
 ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 26, 2009, 12:29:17 ÖS » |
|
Ceyda ama hediye almak güzel birşey dimi  Banada hediye verin benim gibi cici bir üyeye hediye verilmezmi  kitap istiyorum  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 171532
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 02, 2012, 10:39:06 ÖS » |
|
ben de yeni üyeyim; sitede emeği geçenler ve gerçek e-posta adresini verenler arasında çekiliş yapılsın. yaşın yanında kuruyu yakmayın  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bir balık olursunDeryalar seninAnlık zamanlarda yaşarsınSessiz sakinBazen..Bir balıkcıl olursunKanat çırparsın gök yüzüneGök yüzü seninBazenSüzülürsün derya üzerindeDerya seninBalıkar seninAvlamaktır işinAçtır çünkü Açtır yuvada bebelerinYemek isterler sendenYaşatmaktır senin tek derdinYa balığın bebeleri ee onlara ne olacakDengesi diyeceksin dengesi doğanın..
|
|
Yeni Üye
Üye No: 178146
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2012, 02:02:55 ÖS » |
|
vayyyyyy ne güzel hani bana??  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | |