Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 09:33:55 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Her burcun özür dileme tarzı farklıdır!  (Okunma Sayısı 332 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
Mesleği: İngilizce Öğretmeni

« : Aralık 15, 2009, 04:58:02 ÖS »

Her burcun özür dileme tarzı farklıdır!

Size karşı birisi hata yaptığında, doğal olarak sizden özür dilemesini beklersiniz. Ama maalesef herkes beklenilen bu davranışı aynı şekilde sergileyemez. Bunun nedeni belki de astrolojide saklıdır!

Koç

Bir kere bütün Koç'lar dünya şekeri olduklarına inanırlar. Özür dilemelerini gerektirecek bir şey yaptıklarını ya da söylediklerini hiç düşünmezler. O yüzden dizlerinin üstüne çökmek yerine basitçe "özür dilerim" derler. Bundan ne azı ne fazlası!

Boğa

Bir hata yaptıklarında insanlarla yüz yüze bakmaya çok çekinirler. Hem zaten olan olmuştur. O yüzden Boğa’ların özür dilemedikleri için kaybettikleri çok arkadaşları vardır.

İkizler

İkizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bir araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır. Haklı olduklarını düşünmüyorsanız, demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz demektir.

Yengeç

Bir Yengeç'in özür dilemesini bekliyorsanız buna pişman olursunuz... Her konuyu mutlaka kendi taraflarına çevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burç daha yoktur. Sonunda bir bakmışsınız yalvar yakar olan sizsiniz.

Aslan

Bir Aslan hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapar. Size çiçekler alır, evinizin karşısındaki duvara kocaman harflerle ”Beni Affet” yazar, ayaklarınıza kapanıp yalvarır... Sonunda affettiğiniz zaman kıs kıs gülmeyi de ihmal etmez tabii, ne de olsa ona karşı koymak ne mümkündür!

Başak

Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar. Herkesi kendisi gibi sandığı için böyledir. Ona göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir ? Dilemiştir...

Terazi

Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler. O kadar içtendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz affettiğinizi söylemiş olursunuz.

Akrep

Özür dilemenin bir formalite olduğuna inanırlar. O yüzden bir telefon açmak ya da karşınıza alıp konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla özür dileyen insanların çoğu bu burçtandır.

Yay

Yay'ların kitabında pişmanlık, özür gibi şeyler yazmaz. Hatasız kul olmaz şarkısı onların hayat felsefesidir. Başkaları onlara yanlış bir şey yaptığı zaman da aynı tavrı korurlar, çifte standart yapmazlar.

Oğlak

Onlardan basit bir özür ile kurtulamazsınız. Uzun bir açıklama beklerler. 7 sayfalık bir savunma yazıp da sonunda onu tatmin edebilmişseniz ne mutlu size!

Kova

Dünya tatlısı insanlardır. Hata yaptıklarını bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak için bir şeyler düşünürler. Genelde de başarırlar.

Balık

Kolay kolay özür dilemezler çünkü onlara göre herkesin olaylara bakış açısı farklıdır. Bir Balık ve özür dilemek ha? Şansınızı zorlamayın.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2009, 05:35:40 ÖS »

Alıntı
Başak

Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar. Herkesi kendisi gibi sandığı için böyledir. Ona göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir ? Dilemiştir...

Sadece şu kısmı tutuyor "Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez"  Wink

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
Mesleği: İngilizce Öğretmeni

« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2009, 05:39:40 ÖS »

Benim Yay tutuyor gibi Smiley) Başaklığımda var biraz ama..

Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2009, 07:12:05 ÖS »

Alıntı
Balık

Kolay kolay özür dilemezler çünkü onlara göre herkesin olaylara bakış açısı farklıdır. Bir Balık ve özür dilemek ha? Şansınızı zorlamayın.
güneş burcu sonucum...

Yükselen ve Ay burcuma bakarsak da...

Alıntı
İkizler

İkizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bir araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır. Haklı olduklarını düşünmüyorsanız, demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz demektir.

ikisine de katılıyorum.. evt..  Grin

genelde de ben haklı çıkarım haksızsam zaten susuyorumdur... konuşuyor ve hakkımı savunuyorsam özür de dilemem susmam da.. en sonunda da haklılığım anlaşılır..

Düşünen deiL, düşünDüren oL ..
Süper Üye
Üye No: 89275
Mesleği: Diğer Meslek Dalları
Yokluğun yakın, varlığın uzak...

« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2010, 06:48:04 ÖS »

Alıntı
Yengeç

Bir Yengeç'in özür dilemesini bekliyorsanız buna pişman olursunuz... Her konuyu mutlaka kendi taraflarına çevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burç daha yoktur. Sonunda bir bakmışsınız yalvar yakar olan sizsiniz.

haha Cheesy

Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep,
Bir kader bu kadar mı sensiz olur,
Bir nasip bu kadar mı senden habersiz...
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2010, 07:24:25 ÖS »

Alıntı
Yengeç

Cheesy ama gerektiği zmn özür dilemesini bilirim ... Smiley hata yaptığım zmn mutlaka özür dilerim .. Cheesy

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Düşünen deiL, düşünDüren oL ..
Süper Üye
Üye No: 89275
Mesleği: Diğer Meslek Dalları
Yokluğun yakın, varlığın uzak...

« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2010, 03:57:24 ÖS »

aynn Cheesy gerektiği zaman

Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep,
Bir kader bu kadar mı sensiz olur,
Bir nasip bu kadar mı senden habersiz...
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!