Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 09:33:20 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Hep Tamamlanacak Değil Ya Bu Da Yarım Kalsın  (Okunma Sayısı 215 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Süper Üye
Üye No: 13913

« : Ağustos 26, 2009, 11:04:01 ÖÖ »

Hep Tamamlanacak Değil Ya Bu Da Yarım Kalsın

Seni sana rağmen yaşadım ben. Hep kaçışlarla dolu hep eksik... bir yanını tamamlasam mutlaka başka bir yerden açık veriyordum. Tamamlamaya uğraştıkça senin gizlerinde kaybolup gidiyordum.

Bedenine değil ruhuna taliptim ben. Bu yüzden bu kadar zorlanıyorum.

Ben bir adanın değil bir kıtanın kaşifiydim. Yola çıkmıştım bir kere dönüşüm yoktu; ama öyle çok duraklıyordum ki geriye dönüp baktığımda başladığım yerden birkaç metre bile uzaklaşamadığımı fark ediyordum. Üstelik menzilin ucundaki sen benden daha hızlı yol alıyordun belli ki kaçıyordun. Ufukta bile görülmeyen seraptın artık.

Kaç kez "vazgeç" dedim kendime o yolun kenarındaki bir ormana girip yok olmayı düşündüm.

Zaten yaşadığımda bu değil miydi? Seninle birlikte varlık bulduğumu düşünürken senin olmaman yokluk hissinden başka ne verebilirdi ki bana?

Oysa nasılda coşku doluydum başlarken... gecelerimi de gündüzlerimi de sana adamaya hazırdım. Her gün yeni bir yönünü öğrenip şaşıracaktım. Seninle yaşadığım hiçbir şeyin tadını unutamayacaktım. Sen sonbahar rüzgarında kopmuş serseri bir defne yaprağı ben sana dal olacaktım.

Hangimiz yaprak hangimiz dal karıştırıyorum artık. Ben bu uykuları uyuyalı çok olmuştu. Şimdi aynı uykuları yeniden uyuyorum. Acı uykusu hüzün uykusu korku uykusu... bir gece birinin bir gece diğerinin sonsuzluğunda kayboluyorum.

Ne garip kendimi kuşatma altındaki bir ordunun komutanı gibi görüyorum. Ne çok askerim var bana ihanet eden.... ben düşmanı alt edemediğimden değil bu arkadan vuruşlar yüzünden yeniliyorum.

Bir beyaz bayrak gerekiyor bana. Bütün mevzilerini kaybetmiş bir komutanın onurunu daha fazla zedelemeden teslim olmayı bilmesi gerek. Uzun sürmez esaretim. İçimde bu yenilginin acısını yıllarca taşıyacak olsam bile bir yolunu bulup kavuşurum özgürlüğüme.

Gidiyorum. Geride yaşanmamış zamanları bırakarak. Sen de ürkekliğinle baş başasın...

Seni sana rağmen yaşadım ben. Hep kaçışlarla dolu hep eksik... bir yanını tamamlasam mutlaka başka bir yerden açık veriyordum. Tamamlamaya uğraştıkça senin gizlerinde kaybolup gidiyordum.

Bedenine değil ruhuna taliptim ben. Bu yüzden bu kadar zorlanıyorum.

Ben bir adanın değil bir kıtanın kaşifiydim. Yola çıkmıştım bir kere dönüşüm yoktu; ama öyle çok duraklıyordum ki geriye dönüp baktığımda başladığım yerden birkaç metre bile uzaklaşamadığımı fark ediyordum. Üstelik menzilin ucundaki sen benden daha hızlı yol alıyordun belli ki kaçıyordun. Ufukta bile görülmeyen seraptın artık.

Hep tamamlanacak değil ya buda böyle yarım kalsın...

alıntı
…!

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2009, 11:24:41 ÖÖ Gönderen: candy » Logged

Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"Diyemedim ki...Diyemezdim de..Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2009, 11:14:05 ÖÖ »

teşekkürler,gönül sazından nağmeler dökülmüş ortaya güzel bi yazı çıkmış eksik olsada.
ama yarısından itibaren iki kez yazılmış yani iki yarım bir tüm hesabı olmuş gibi:)

Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2009, 11:17:31 ÖÖ »

Smiley ewt yazı birbirine girmiş ama çok güzeldi teşekkürler paylaşım için...

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Editor
Süper Üye

« Yanıtla #3 : Ağustos 26, 2009, 11:24:59 ÖÖ »

pardonya düzelttim Sad

Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"Diyemedim ki...Diyemezdim de..Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #4 : Ağustos 26, 2009, 11:59:55 ÖÖ »

önemli değil, teşekkürü kaptın yine de:D

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #5 : Ağustos 26, 2009, 12:00:58 ÖS »

ewt  sorun değil çok güzeldi tekrar teşekkürler paylaşım için... Smiley

]
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ağustos 26, 2009, 01:56:49 ÖS »

candy, candy,,,,  Smiley duygusal hatun  Smiley teşekkürler paylaştığın için..

Editor
Süper Üye

« Yanıtla #7 : Ağustos 26, 2009, 01:58:32 ÖS »

teşekkürler evet duygusallığı sewerim Smiley

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #8 : Ağustos 26, 2009, 02:00:30 ÖS »

Smiley ...

]
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!