Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com

Duyurular:
Haziran'da 10 bin öğretmen ataması yapılacak

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mart 11, 2010, 03:57:43 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  

Gönderen Konu: Haziran'da 10 bin öğretmen ataması yapılacak  (Okunma Sayısı 2168 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Şubat 02, 2010, 12:21:35 ÖS »

2010 Yaz Dönemi Öğretmen Atamalarına İlişkin Basın Açıklaması

BASIN AÇIKLAMASI
2010 yılı öğretmen atamalarıyla ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Bakanlığımız, eğitim öğretim yılının kendi takvimine uygun, sağlıklı bir şekilde işletilmesi adına bu yıl itibariyle yeni bir uygulamaya geçeceğini ve öğretmen atama/görevlendirmelerinin 2010 yılı yaz döneminde gerçekleştirileceğini daha önce duyurmuştu.

Bu çerçevede 2008-2009 yıllarında KPSS sınavına giren ancak herhangi bir eğitim kurumuna yerleşemeyen öğretmen adaylarımızın durumu göz önüne alınarak, 2010 yılındaki 10.000 öğretmen atamasının ilkinin Haziran ayı içerisinde yapılması Sayın Bakanımızın Maliye Bakanımız ile yaptığı görüşmeler sonucunda netleşmiştir. Böylece 2008-2009 yıllarında KPSS sınavına giren öğretmen adaylarımızın Şubat ayında gerçekleştirilmeyecek atamadan ötürü her hangi bir hak kaybı olmayacak, aldıkları puanlar Haziran ayındaki atama için de geçerli olacaktır.

Buna ek olarak, geriye kalan kontenjanlar için ikinci öğretmen atamalarımız Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu Ağustos atamasında öğretmen adaylarımız 2009 KPSS sonuçları ile ÖSYM tarafından Temmuz ayında yapılacak 2010 KPSS sonuçlarına göre başvuruda bulunabileceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...

''Dünya insanLarı içerisinde AnadoLu insanı,AnadoLu dada Erzurum insanLarı başLı başına bir âLemdir''(Senai  Demirci)
Düş işLeƦǐ вâĸâиı
Editor
Uzman Üye
Üye No: 38290
Uyan süpermen..Daha uçucan...

« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2010, 12:58:04 ÖS »

hımmm.. bizi bozar bu atama

çok bekleriz gibi geliyor

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2010, 01:28:44 ÖS »

Puanlar düşmez büyük bir ihtimalle. Çünkü son olarak sözleşmeli alınan 6 bin kişi ,ayrıca kadroya geçmeyi bekleyen onlarca sözleşmeli var. Hazirandaki kadroludan sonra sözleşmeden kadroya geçenlerin yerine sözleşmeli atama olursa bence çok güzel olur. O zaman bizde tercih yaparız, en kötü yerleri tabiki Smiley . Zatende sınava çalışacağımız için Ağustostada kadrolu için başvururuz.  Haziranda sözleşmeli alım olurmu olmazmı orasıda devlete kalmış...

Puanlar düşmez dedim ama ikinci bir ihtimal daha var. Devletin beni atadığı yere niye gideyimki , çalışır istediğim yere giderim mantığı adaylarda ağır basarsa puanlar düşebilir.(Ben mesela 21 i işaretlemem Smiley )

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...

''Dünya insanLarı içerisinde AnadoLu insanı,AnadoLu dada Erzurum insanLarı başLı başına bir âLemdir''(Senai  Demirci)
Editör Adayı
Süper Üye
Üye No: 13627

« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2010, 04:31:32 ÖS »

kılıç bu atama kadrolumu sözleşmeli mi:) ben yazdığın mesajdan kadrolu gibi anladı m. kadrolu veya sözleşmeli atama yapılacak diye bir açıklama yapılmadı sanırsam.

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2010, 05:11:49 ÖS »

Milli Eğitim Bakanı ,geçen sene, sözleşmeli atama yapılmayacak diye açıklama yapmıştı. Son yapılan sözleşmeli atamayıda , kadroya geçen sözleşmelilerin yerine yaptığını belirtti. Yani Hazirandaki atama %99 kadrolu ama net bir açıklama benim bildiğim kadarıyla da yok. Haziranda Kadrolu atama olur  , sözleşmeliler kadroya geçince , devlet onların yerine ya kadrolu alır , ya da sözleşmeli... (Eğer kadrolu alırsa, Milli Eğitim bakanının sözleşmelileri kadroya geçirme gibi bir amacıda var , böylece buda gerçekleşmiş olur)

Editör Adayı
Süper Üye

« Yanıtla #5 : Şubat 02, 2010, 08:24:44 ÖS »

teşekkür ederim doğru söylüyorsun bu sözleşmelileri yavaş yavaş böylelikle kadroya geçirecekler

Düş işLeƦǐ вâĸâиı
Editor
Uzman Üye
Üye No: 38290
Uyan süpermen..Daha uçucan...

« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2010, 12:46:05 ÖS »

hiç ümit yok Embarrassed

Editör Adayı
Süper Üye

« Yanıtla #7 : Şubat 03, 2010, 09:57:26 ÖS »

hiç umut yok diye karamsar olmayın arkadaşlar. her zman insanın içinde bir umut olmalı. umut olmaz ise yaşamanın anlamı olmaz. herşey için bir umut vardırbunuda unutmayın. ne olacağı hiçbirzamn belli olmaz.

Yeni Üye
*
Üye No: 56115
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #8 : Şubat 23, 2010, 04:20:03 ÖS »

Shocked

Yeni Üye
*
Üye No: 19887

« Yanıtla #9 : Mart 04, 2010, 07:50:32 ÖS »

hayır benim anlamadığım sözleşmeli öğretmenler hiçbir eğitim kurumuna yerleştirilmemiş mi oluyo???ya basın açıklaması yanlış yapılmış ya da benim hiçbir eğitim kurumuna yerleştirilememişden analdıığım şeyler farklı?

Etiket: haziran 2010 öğretmen ataması   haziranda 10 bin öğretmen atanacak 
  Sayfa: [1]  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map I Reklam
Edu Sohbet -Webmaster -Edubilim2 -Oyunpiyatforum - Edukeyf -

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20 -21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46-47-48-49-50

Web Stats

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Çok kısa bir süre sonra sitemize
yalnızca davetiye ile üye olunabilecek...
 Hem davetiye hakkı kazanmak için hem de sitemizdeki dosyaları indirebilmek için lütfen üye olun...
Üyelik tamamen ücretsizdir, üye olmak için tıklayın