Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2010, 02:54:07 ÖS » |
|
Hangi konu açılmışta liste yok? O konuya mesaj yazsanızda bizde ona göre ilgili dosyaları atsak olmazmı?
Haziran listeleri açıklandı resmi olarak... Bu mesajın ekinde veriyorum , isterseniz indirebilirsiniz... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2010, 06:26:27 ÖS » |
|
Hocam ister branşa , ister ile göre listeyebilirsiniz. Dosyayı açtığınızda üst kısmında bulunan başlıklar açılır menü şeklinde. Branş Adının yanındaki oka tıklayarak istediğiniz branşı seçebilirsiniz... . Aynı işlemi tüm başlıklar için yapabilirsiniz. (İl İlçe vb) Yani Meb bu sefer ilk defa işe yarar birşey yapmış  Ama kimse kullanamıyor malesef  Bir açıklama yapsak bu konuda güzel olacak Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
| |
| |