Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 09:23:31 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı 10 Ağustos'ta sinemalarda..(Fragman)  (Okunma Sayısı 337 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« : Ekim 12, 2007, 10:54:32 ÖS »

Film'in Adı : Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Orjinal Adı : Harry Potter and the Order of the Phoenix
Gösterim Tarihi : 10 Ağustos 2007
Tür : Fantastik / Macera
Yönetmen :David Yates
Yapım :2007, ABD
Oyuncular : Daniel Radcliffe (Harry Potter) , Emma Watson (Hermione Granger) , Rupert Grint (Ron Weasley) , Jason Isaacs (Lucius Malfoy)

Dördüncü öğretim yılının sonunda Voldemord'un yeniden ortaya çıkışına varan olaylar ile Hogwards'ın bir öğrencisini kaybetmiş olmasının verdiği üzüntü, yeni senenin büyük bir korku ve gerginlikle başlamasına neden olur. Sihir Bakanı Cornelius Fudge, Dumbledore'un, Voldemord'un dönüşüne dair söylediklerine inanmamakta ve onu kendi mevkisine göz dikmekle suçlamaktadır. Gerçeklere inanmamakta direnen Sihir Bakanlığı'nın gerekli önlemleri almaması nedeniyle de bütün büyücüler dünyası tehlike altındadır; öncelikle de Harry Potter! Voldemord'un dönüşüne dair gerçekleri çok iyi bilen bir grup ise Harry'nin de katılımı ile kendilerine Dumbledore’un Ordusu ismini vererek bu korkunç şerle mücadele etmeye yemin eder. Ama artık her gün onlar için ayrı bir tehlikedir. Çünkü Voldemord, pusuya yatmış beklese de, büyüyen kötülüğün izleri her an hissedilmektedir.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!