Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 09:17:52 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Hakan Şükür(1971-....)  (Okunma Sayısı 333 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« : Ekim 15, 2007, 02:30:53 ÖS »

Doğum Tarihi: 01/09/1971
Doğum Yeri: Sakarya
Meslek: Futbolcu

Biyografi
Hakan Şükür, 1 Eylül 1971 tarihinde Sakarya'da doğdu. Futbol hayatına, 1987 yılında, doğum yeri olan Sakarya da başladı. 1990 senesine kadar Sakaryaspor'da forma giyen Şükür, buradan ayrılmasının ardından 2 sene formasını taşıyacağı 1. Lig takımlarından Bursaspor'a geldi. Hakan Şükür için dönüm noktası 1992 yılında Galatasaray'a transferiydi. Galatasaray'da bir çok başarı yaşayan ünlü futbolcu, Temmuz 1995'te İtalya'nın Torino takımına transfer oldu. Torino'da istediğini bulamayan Şükür, 4 ay kaldığı İtalyan klübünden ayrıldı ve 1995'in Ekim ayında Galatasaray'a döndü. 1998 yılında FIFA tarafından dünyanın en iyi golcüsü seçildi.
Takvimler 2000'i gösterdiğinde, Galatasaray'da UEFA Kupası'nı kaldırdı. Gene bir Temmuz ayında, bir çok diğer Galatasaray'lı futbolcu gibi Şükür'ün de Galatasaray'ın yolları ayrıldı. Hakan Şükür bir başka İtalyan takımı Inter Milan'a transfer olmuştu.
2002 yılında İnter Milan'dan kiralık olarak AC Parma takımına gitti. 1 seneden kısa bir süre Parma forması giyen Hakan Şükür, bu formayla İtalya Kupası'nı kazanmanın sevincini yaşadı.
Aynı sene Türk Milli Futbol Takımı'nın dünya üçüncüsü olacağı "Dünya Kupası"nda Güney Kore Milli Takımına karşı 9. saniyede attığı gol ile "Dünya kupaları tarihinin en erken golü"ne imza attı.
2002 - 2003 sezonunda Blackburn Rovers takımında forma giydi. 2003 yılında tekrar Galatasaray'a dönen Şükür, halen Galatasaray SK da forma giyiyor.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!