MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 30, 2009, 12:56:03 ÖÖ » |
|
yaptık, hiç bi sonuç çıkmadı ki ama sonucun %100 olduğundan eminim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Uzman Üye
Üye No: 11729
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 30, 2009, 03:52:28 ÖÖ » |
|
Üçüncü bölümü bitirdiğinizde sayfa otomatik olarak resmini alıntıladığım sayfaya geçiyor, gördüğünüz üzere, "your score" yazan kısımlar, sizin sonuçlarınız. "Recognition Score" Tanıyabilme Performansınız "Temporal Memory Score" Geçici Hafızanızın gösterdiği performans Eğer sonuç sayfasına ulaşamıyorsanız Java'yla ya da browser'ızla ilgili bir kısıtlama olabilir. Öyle olsa teste hiç başlayamazdınız, gözünüzden kaçtı zaar..ama sonucun %100 olduğundan eminim  zor, görmeden inanmam  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 12233
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 30, 2009, 06:55:38 ÖÖ » |
|
 sabahın 5.50 sinde ancak bu kadar. Daha iyisinide yapabilirim. ben yatmaya gidiyorum Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 30, 2009, 08:39:51 ÖÖ » |
|
tebrik ederim tivo, Geçici Hafıza'da beni geçmişsiniz, ama geçici  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 30, 2009, 01:40:41 ÖS » |
|
o sayfalar açılmadı melasef bende.. ama sonuçların %100 olacağından çokk çok eminim ayrıca belirteyim bari, Hafıza geliştirme, hızlı okuma kursları sağolsun, iyiyimdir bu konularda ki bunlar o kadar karışık ve zorlayıcı değil  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 12233
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 30, 2009, 04:17:25 ÖS » |
|
tebrik ederim tivo, Geçici Hafıza'da beni geçmişsiniz, ama geçici  normaldede geçerim.ki bunlar o kadar karışık ve zorlayıcı değil  Abetüle katılıyorum çok zor bir şey değilki.
Benim sadece 1 tane yanlışım vardı. Sabahın altısındada o kadar olsun.Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 30, 2009, 05:44:44 ÖS » |
|
Sabahın altısındada o kadar olsun. Anladık anladık, süpersiniz  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 25, 2009, 11:49:18 ÖS » |
|
ilk 1 tane fotoğraf görünüyor gerisi gelmiyor bende ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 26, 2009, 04:19:16 ÖÖ » |
|
ilk 1 tane fotoğraf görünüyor gerisi gelmiyor bende ...
Browser ayarlarınızda sınırlama olmasın, ya da kullandığınız Firewall'da.. Bi' de Java bilgisayarınızda sorunsuz çalışıyor mu sitesinden teset edebilirsiniz.
BBC'nin sitesinden de kaynaklanabilir, farklı bir zamanda tekrar denersiniz isterseniz.Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 11, 2010, 06:55:12 ÖS » |
|
Bendede başta resimler geçmiyodu ama şimdi denedim oldu Tanıyabilme performansım : %100 Geçici hafıza : % 87 (  ) Part 1 den 2 resimde yanıldım Part 2 den 1 resmde yanıldım Görmediğim resimlerin hepsini bildim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 131820
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 25, 2011, 01:57:15 ÖÖ » |
|
birinci test %100 ikinci test %91 Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | |