OupavóÇ
Uzman Üye
Üye No: 87679
k¡Msen¡n anLayaMayacaqı ß¡r D¡LDe kønuşMak, yaZMak haTTa aqLaMak ¡sTerD¡M
|
 |
« : Ağustos 08, 2010, 10:22:29 ÖÖ » |
|
¤ Keserim önünü, "Af edersiniz size bir şey söyleyeceğim." derim. Beni evvelden tanıyor ya bozulmaz. "Buyurun söyleyin." der. "Size aşığım." derim, "Bakın gülümsüyorsunuz demek siz de beni seviyorsunuz." derim. "Ama..." der, bozulurum hemen. "Yoksa başka biri mi var." derim. "Yo hayır." der. Sonra öyle bir şey yaparki ben anlarım beni sevdiğini. Allaaah... El ele tutuşuruz, gezdiririm onu, sinemaya bile gideriz. Şiir yazdım derim size. Yıldırım aşkı: Aşk dediğin nedir/Bunu çeken bilir/Aşık olmak kolay/Sevenler çeker halay/vay, vay, vay... Aşkımın baharında/Kavaklar bulvarında/Aşığım ben sana/Bugün de yarın da... Dağlarda yankılansın/Sevda dolu sesimiz/El ele yürüyelim/Aşk yolunda ikimiz... Filiz, Filiz... (Petrol Kralı) ¤ - Beni hayatım boyunca sevecek misin? - Hayır. Seni kendi hayatım boyunca seveceğim. (Mucize) ¤ - Gene mi siz, ne arıyorsunuz burada? - Kalbimi kaybettim de burada mı acaba? - Yavaş olun, siz deli misiniz yoksa? - Hayır basketçiyim. Adım Ferit, seninki Emine değil mi? - Rica ederim inin aşağıya. Rezil edeceksiniz beni. - Affettiğinizi söyleyin gideyim. - Peki affettim ne olur gidin. - Bu çiçeği kabul etmezsen gitmem. - Aldım işte çiçeği hadi gidin artık. Gitmezseniz avazım çıktığı kadar bağırırım. Zira iyi bir derse ihtiyacınız var. - Öğretmen değil misiniz verin dersimi. (Tatlı Dillim) ¤ - Peki ya aşk? - Çok abartılıyor. Biyokimyasal açıdan, çok miktarda çikolata yemekten farksız. (Şeytanın Avukatı) ¤ - Leon sanırım sana aşık oluyorum. Biliyor musun bu başıma ilk defa geliyor? - Peki daha önce olmadıysan şimdi aşık olduğunu nasıl biliyorsun? - Çünkü hissediyorum. - Nerede? - Karnımda. Sıcak. Orada hep bir yumru vardı, ama şimdi yok oldu. - Mathilda, karın ağrından kurtulduğuna sevindim. (Leon) ¤ - Tahliyemden sonra hemen evleneceğiz. Evin erkeği olarak evde benim sözüm geçer. Ben ne dersem o kabul edilir. Mesela ben kara dedim değil mi, sen de diyeceksin ki o karadır. Erkeklerle konuşmak, şakalaşmak kesinlikle olmaz, kızarım, çok kızarım. Kardeşlerin akrabaların haricinde başka erkeklerle konuşmak sohbet etmek yok. Şöyle giyineyim, böyle giyineyim yok. Kızarım, çok kızarım. Hiç sevmem. Ne giyeceksin ne yapacaksan ben tayin ederim. Tamam mı? - Tamam. Ne güzel diyosun. Bunları mahpushanede mi öğrendin? (Yol) ¤ - Kiraz Hanım bu böyle olmayacak, senin yerin ağabeyinin yanıdır. - Ağam hala anlamamışsan ben seni bırakamam ben sana vurulmuşam - Vurulacak başka adam bulamadın mı? - Her kızın gönlünde bir ağa vardır. - Kız bu ağa züğürt ağadır. - Olsun senin insanlığın güzeldir. Belki de onun için ağalığı beceremirsen. (Züğürt Ağa) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2010, 11:12:36 ÖÖ » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2010, 11:18:03 ÖÖ » |
|
Nedn ne oldu ki Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
Üye No: 88173
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2010, 11:43:40 ÖÖ » |
|
teşekkürLer payLaşım için  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 08, 2010, 02:17:59 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 08, 2010, 06:51:12 ÖS » |
|
- Kiraz Hanım bu böyle olmayacak, senin yerin ağabeyinin yanıdır. - Ağam hala anlamamışsan ben seni bırakamam ben sana vurulmuşam - Vurulacak başka adam bulamadın mı? - Her kızın gönlünde bir ağa vardır. - Kız bu ağa züğürt ağadır. - Olsun senin insanlığın güzeldir. Belki de onun için ağalığı beceremirsen.  tşkler paylaşım için .. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2010, 08:09:37 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 09, 2010, 08:09:58 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15496
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 23, 2011, 09:33:36 ÖS » |
|
 güzel tatlı dillim filmindeki o sahne gözümün önünde Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
zaman ancak armutları olgunlaştırır
|
|
Yeni Üye
Üye No: 131260
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 24, 2011, 06:40:21 ÖS » |
|
- Beni hayatım boyunca sevecek misin? - Hayır. Seni kendi hayatım boyunca seveceğim. (Mucize)
Bayağı realist olmuş  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
figen
Yeni Üye
Üye No: 175594
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 31, 2012, 06:02:51 ÖS » |
|
paylaşım için teşekkürler  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | |