Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 09:12:14 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Gülümsemek  (Okunma Sayısı 314 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Aralık 05, 2007, 02:00:50 ÖÖ »

Birileri bana gülümse artık diyordu gülümse....!! Pollyanna olmak o kadar kolay değil. İlişkiler bu kadar garipleşmişken, kimse kimseyi anlamazken, yine de deneyeceğim. Söz verdim gülümseyeceğim.

İçten bir gülüşe,aydınlık bir bakışa, sıcacık bir dokunmaya sevgiyle karşılık vereceğim.Kazandıklarıma sevineceğim ama kaybolanlara yerinmeden. Dostlarım olacak uzun yollar teptiğim. Beni benken seven, ağladığımda ağlayıp, güldüğümde gülen. Tozlu yollarda yürürken de bir köşkün merdivenlerine tırmanırken de aynı kalan dostlar... Kimseye atıflar yapmaya çalışmayacağım, hiçbir şey için el etek öpmeyeceğim;karların altında ya da uçurumun kenarında olsam da.

Sevgili dost,bana o kadar uzaktasın ama  ruhumun derinliklerin-deki çizilen yerleri o kadar kolay  görebiliyorsun ki. Oysa biz hiç dertleşmedik seninle. Göz yaşlarımı omzunda dindirmedim. Ama içimde esen fırtınayı yazdığım iki satırdan anlayabiliyorsun. Belki dost olmak böyle bir şey, belki anlatılanları yanlış anladık. Dost olmak için el ele olmak çok da gerekmiyor. Belki sırt sırta cep-helerde savaşmak da. Belki sadece bir ‘’nasılsın’’ da gizli.Belki yargılamayıp olduğu gibi kabul etmek de.Bilmiyorum.Ama sözünü tutuyorum ve gülümsemeye devam ediyorum.

Aslında gülümsedikçe açılıyor kapılar. Gün ışığı gülümsemelerin ardında gizli. Hayat her şeye rağmen güzel.Yeter ki görmesini bilelim.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!