Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 07, 2012, 10:01:00 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: gülbeyaz  (Okunma Sayısı 1257 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Aralık 09, 2008, 11:35:58 ÖÖ »

arkadaşlar 8.5 mb büyüklüğünde bir video çok sürmüyor indirmesi lütfen dinleyin izleyin....

http://www.edubilim.net/yukle/download.php?file=778sevgili_ogretmenim.rar

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2008, 01:23:06 ÖS »

Özellikle Doğu da ve Güneydoğu da görev yapmak istemeyen öğretmen adaylarının fikrini değiştereceğine inandığım bir video...(Ama öğretmen diplomasına sahip ve hiçbir yerde öğretmenlik yapmak istemeyen, yapamayacağını düşünen insanlara etki edermi bilemem Huh?) Paylaşımın için teşekkürler

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2008, 01:51:34 ÖS »

ben doğunun en ücra bir köşesinde öğretmenlik yapıyorum ve üstad size sadece şunu diyebilirim gelip benim yerime bir hafta öğretmenlik yapın onlarda sevgiyi öğrenme aşkını görün sizlere olan yani öğretmene ihtiyaçlarını sevgilerini görün eminim ki öğretmenliği yapmak için can atacaksın(z)dır...

bazı arkadaşlarım doğu diye küçümsüyor yada gitmek istemiyor ama bu vatan doğusuyla batısıyla bizim.Eğer sahipsiz bırakırsak bu vatan bizim demeye hiç hakkımız yok.

Gidemediğin yer senin değildir....

Editor
Yeni Üye
Üye No: 239
...:::Her Gelecek Yakındır:::...

« Yanıtla #3 : Aralık 12, 2008, 02:29:12 ÖS »

gidemediğin yer senin değildir..arkadasım benım sen bu video yu izleterek bana nerelere götürdün beni.öğretmenliği sadece bankamatik kartlarından, maaşlardan ve ek ders ücretlerinden ibaret sayanlara ders olsun,ibret olsun ve vicdanlarına cevap lsun.

arkdaslar doğuda okuyan ve ordada görev almak isteyen birisi olarak hepinize söylüyorum gidin doğuya ve doğudan korkmaın.ordaki en kücük çocuktan en büyük yetişkine kadar herkesin bize ihtiyacı var.

yüreğine, emeğine sağlık arkdaşım.ayakta alkışlıyorum seni.beni çok duygulandırdın.

....Her Gelecek Yakındır...
CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
Mesleği: Diğer Meslek Dalları

« Yanıtla #4 : Ocak 04, 2009, 10:12:46 ÖS »

Bir Canım Türkiyem Gerçeği ; ne acıdır ki hergun ölüme yaklaşırken kaybettiklerimiz ne buyuk elem vericidir. Dunyaya gelirken sımsıkı tutacak gibi eli yumruk şeklinde olan bebek,ölürken ellerini iki yana açıp işte gidiyorum dercesine bir insan.Ardından hep iyi insandı derler.Tabiri yerinde ise "torpilim yok,dayımız yok"diyen ve işsiz fakulte bitirmiş öğretmen adaylarımız var ve bizler halen daha komşunun malıyla,okul arkadaşının elbisesine özenip bugun giydiğini yarın giymeyen öğrenci ve gençlerimiz uyanın ve kendinize gelin, googleden arattırdığımız dersler ve mesajlar birgün bizden edebimizi aklımızı ve hayatımızı çalmasın. Saygılarımla Serkan.(filmi izlemeniz ümidi ile)

« Son Düzenleme: Ocak 04, 2009, 10:17:31 ÖS Gönderen: solger » Logged

YAŞAMAKSA SENİ SEVMEK BEN HİÇ ÖLMEDİM Kİ...
Yeni Üye
*
Üye No: 10507

« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2009, 09:47:04 ÖS »

stv'de canlı izlemiştim...çok güzel...kendimi gülbeyaz'ın öğretmeni gibi hissettim... teşekkürler...

SÖZ BİLİRSEN BİR SÖZ SÖYLE ONDAN İBRET ALSINLAR,SÖZ BİLMEZSEN SÜKUT EYLE SENİ ADAM SANSINLAR
Yeni Üye
*
Üye No: 13096

« Yanıtla #6 : Ağustos 01, 2009, 01:28:40 ÖÖ »

YA ÖĞRETMENLERİM KUSURA BAKMAYIN BEN TEK ÖĞRENCİYİM GALİBA BU SİTEDE AMA ÖĞRENCİ OLDUĞUMA VE BİZİM İÇİN UĞRAŞ İCİNDE OLAN HOCALARIMIZA VE SİZLERE ÇOK TŞK ERİM BU VİDEOYU YAZ TATİLİNDE İZLEDİM VE ŞUAN BİR ÖGRETMEN ÖZLEMİ ÇEKİYORUM GERÇEKTEN NEYSE SİZİN KAFANIZI ÜTÜLEDİM FARKINDAYIM  AMA GERÇEKTEN ÇOOKK GÜZEL VİDEO.... PAYLAŞANLAR VE ULAŞTIRANLARA NE MUTLU ......

BİZ KRALINA YOL VERMİŞİZ SOYTARISIYLA UĞRAŞAMAYIZ...
Yeni Üye
*
Üye No: 16648

« Yanıtla #7 : Eylül 04, 2009, 12:14:10 ÖÖ »

Harika bir video... Elinize, yüreğinize sağlık. Gözyaşlarımızı tutamadık. Şiiri okuyan kızımızıda kutluyoruz. Teşekkürler...

Yeni Üye
*
Üye No: 15018

« Yanıtla #8 : Eylül 04, 2009, 11:08:08 ÖÖ »

hoş bi video teşekkürler..

Etiket: gülbeyaz Şiir Öğretmen öğretmenlere şiir öğretmenler günü 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!