Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 06:05:34 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Gidişine  (Okunma Sayısı 287 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Tam Üye
Üye No: 152

« : Mart 26, 2009, 08:43:45 ÖS »

Artık ne sen dönebilirsin geriye nede ben kapımı açabilirim sana!Keşke herşey kalemimden çıkan yazı kadar basit olsa (yaşandı ve bitti) keşke acı çekmeksizin unutabilsem seni şarkılara yeni anlamlar yüklemeye çalışmasam seni unutmak bu kadar basit olsa ama biliyorum zaman alır bunların yükünü benden, herşeye iyi gelen zaman beni kanatır TÜKENECEĞİZ diyordu birileri biz çoktan tükenmişiz ona bakarsan.Bilmiyorum inan bilmiyorum onu bu kadar sevdiğimi unutamayacağını bilmiyordum ne yazık senden nefret bile edemiyorum her zaman olduğu gibi yokluğunda da belirsizliksin benim için NOKTASIN demiyorum çünkü onunda bir hacmi vardır ama sen o bile değilsin ne kötü oysa kurulmuş hayallere ihanet değil mi bu şimdi peki suçlu kim?sensen cezasını niye ben çekiyorum.Bensem suçum ne?Kaybettiğim dostlarımı ve uğruna harcadığım zamanı düşünüyorum ve yalnız onlara acıyorum.Bu sefer farklı bir soru ile çıkıyorum karşına sakın kırılma ama böyle; HANGİ KOLLARDASIN? MUTLUMUSUN ŞİMDİ? artık adını bile anmayacağım.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

KIL NAMAZIN ELİN HARAMA SALMA.ÇOK YAŞARIM DÜNYA HEP KALIR SANMA.NAMAZA SARIL GENÇLİK ÇAĞINDA.EKTİĞİNİ BİÇERSİN CENNET BAĞINDA.EY KARDEŞ! GEL TEVBE EYLE GÜNAHLARINA.SONRA EYVAAAH DER İNLERSİN CEHENNEM ÇUKURUNDA.SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ, BUNU UNUTMA!...Acele yürüyen, yol arkadaşı değildir. Gönlü sana bağlı olmayana gönül bağlama.Fakih de olsa, mürşid veya mürid de olsa, kişi bu alçak dünyaya bir kez kapıldı mı, bala düşmüş sineğe döner.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #1 : Mart 27, 2009, 03:37:54 ÖÖ »

Alıntı
HANGİ KOLLARDASIN? MUTLUMUSUN ŞİMDİ?
Cry Cry Cry

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #2 : Mart 28, 2009, 02:49:51 ÖÖ »

Giden gitmiştir artık arkasından Ağlamak bize yakışmaz...

Etiket: gidene gidişine nokta 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!