Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« : Nisan 14, 2009, 07:40:51 ÖS » |
|
Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi BAşlamadan Önce İki takımın Başanları Adnan polat ile Aziz yıldırım tokalaşarak Birbirlerine başarılar dilediler. MAçın ilk Yarısında GAlatasaray ın üstün oyunu dikkat çekti ilk yarıda fenerbahçe 2 oyuncu değişikliğinide kullandı Galatsaray ise herangi bir dğeişiklik yapayarak ilk yarıyyı iki takımda golsüz tamamladı. Maçın 2. yarısının 57. dakikasında Galatasaray ilk değişikliğini Yaparak Ümit i dışarı aldı ve lincoln ü oyuna aldı 2. yarıda Fenerbahçe ilk yarıya oranla Daha fazla pozisyon yakaladı ama İkilinin mücaledisnde yine gol olması. Maçın uzatmlarına Doğru çıkan Kavgada Luganonun sebep olduğu idda edilenve Maçta 4 kırmızı kartın görüldüğü Galatasaray da Arda Turan ve Emre Aşık ın Fenerbahçe de ise Lugano ve Semih kar gördü Kaynak: imlahatasi.com Anahtar Kelimeler :Arda Turan, arda turan derbi açıklamaları, arda turan derbi roportaji, arda turan kavga görüntüleri, arda turan maç sonu açıklaması, arda turan semih kavgası video izle, arda turan stadyum programı, ardanın derbi sonrası açıklaması video izle, ardanın maç sonu açıklaması, ardanın maç sonu roportajı izle, cim bom bom fb maçı, Cimbom, cimbom fener maçı, cimbom fener maçı golleri, cimbom fener maçı özeti izle, debide kavga, derbi, derbi gs fb izle, derbi maçı biss key, derbi maçı kavga görüntüleri, derbi maçı kavga videoları, derbi yorumları, derbide 4 kırmızı kart, emre aşık derbi maçı olayları, emre aşık lugano kavgası video izle, fb gs maç seyrettir, fener, fenerbahçe, fenerbahçe galatasaray maçı olayları video seyret, fenerbahce org galata maçı, galata fener maçı golleri izle, galata fener maçı kavga izleTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2009, 07:55:50 ÖS » |
|
Galatasaray Fenerbahçe Derbi Maçı Golleri, Özeti Galatasaray Fenerbahçe Derbi Maçı Golleri, Özeti Galatasaray ile Fenerbahçe Derbisinin Golleri ve Geniş Özeti. İki ezeli rakip arasındaki hesaplaşma devam ediyor. Bu sefer yer Ali Sami Yen! Fenerbahçe şampiyonluk yarışında Var mısın Yok musun? diye soruyor Galatasaray’a. Her iki takım da sahadan galip ayrılamadı, maçın son dakikalarında yaşanan olaylarda da her iki takım üstünlük sağlayamadı iki takım da ikişer kırmızı kart gördü ve maç 0-0 bitti. Etiketler: cim bom bom fb maçı, cimbom, cimbom fener maçı, cimbom fener maçı golleri, cimbom fener maçı özeti izle, derbi, derbi gs fb izle, derbi maçı biss key, fb gs maç seyrettir, fener, fenerbahçe, fenerbahce org galata maçı, galata fener maçı golleri izle, galata fener maçı özeti izle, galata fener maçı video izle, galatasaray, galatasaray - fenerbahçe maçının özet videoları, galatasaray fenerbahçe ardanın golü, galatasaray fenerbahçe barosun golü, Galatasaray Fenerbahçe canlı seyret, Galatasaray Fenerbahçe derbi dns ayarları, Galatasaray Fenerbahçe derbi golleri izle, Galatasaray Fenerbahçe derbi izle, galatasaray fenerbahçe derbi kavgası, Galatasaray Fenerbahçe derbi ne zaman, galatasaray fenerbahçe derbi özel programı, Galatasaray Fenerbahçe derbi özeti izleTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2009, 07:59:27 ÖS Gönderen: KILIC »
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2009, 07:58:47 ÖS » |
|
Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Maç Sonu Çıkan Kavgalar Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçının son dakikalarında Müthiş bir kavga çıktı. Tüm oyuncular birbirine girdi. Her iki takım oyuncular 2şer kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Galatasaraydan emre aşık ve arda kırmızı kart görürken fenerbahçede ise lugano ile semih kırmızı kart gördü. Tarihlerinin en tartışmalı, kavgalı derbisini yaşayan galatasaray ve fenerbahçe berabere kalarak 1 puana razı oldular. Etiketler: arda turan kavga görüntüleri, arda turan semih kavgası video izle, derbi maçı kavga görüntüleri, derbi maçı kavga videoları, emre aşık derbi maçı olayları, emre aşık lugano kavgası video izle, fenerbahçe galatasaray maçı olayları video seyret, galata fener maçı kavga izle, galata fener maçı olaylarını seyret, galatasaray fenerbahçe derbisi maç bitimi kavgası video izle, galatasaray fenerbahçe derbisi maç sonu olayları izle, gs fb derbi maçı olayları izle, gs fb derbisi emre aşık lugano kavgası, gs fb derbisi maç sonu kavgaları, gs fb derbisi maç sonu tartışmaları Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2009, 08:01:38 ÖS » |
|
Galatasaray Fenerbahçe derbisi tarihinin en kavgalı maçını yaşadı. 90+2 de oyuncular birbirlerine girdiler. Yumruklar havada uçuştu. Vuran vurana kıran kırana bir maç oldu. İki takım da galip gelemedi ne maçta ne kavgada. Her iki takımda ikişer kırmızı kart gördü. Her iki takım da bir puana razı oldu. Arda Turan maç sonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. Öfkeli olan Arda Turan abilerine yerinde cümleler kullanarak kızgınlığını dile getirdi. Etiketler: arda turan, arda turan derbi açıklamaları, arda turan derbi roportaji, arda turan maç sonu açıklaması, arda turan stadyum programı, ardanın derbi sonrası açıklaması video izle, ardanın maç sonu açıklaması, ardanın maç sonu roportajı izle, derbi yorumları, galatasaray fenerbahçe derbisi arda turan yorumları, galatasaray fenerbahçe derbisi görüntüleri, galatasaray fenerbahçe derbisi kavga görüntüleri, gs fb boks maçı, gs fb derbisi arda turan yorumları, gs fb derbisi maç yorumları, gs fb maçında çıkan kavga görüntüleri izle, trt 1 arda turan derbi maçı yorumları Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2009, 08:40:41 ÖS » |
|
YAKIŞMAYAN OLAYLAR BUNLAR Kendilerine yakıştırabiliyorlarsa ne güzell, bu iki takımın işi bitti artık ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ:)  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 8379
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 07, 2009, 04:30:24 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
serkan
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 07, 2009, 04:32:52 ÖS » |
|
* Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, Avrupa'nın fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı Ultra ASLANLAR...
* Cimbombom diyerek sana yüz koyduk, sarının yanına kırmızı koyduk, yıllardan beridir seninle olduk, Cimbombom sen bizim herşeyimizsin...
* Kalplerde yıldız, gönüllerde ay, şampiyonsun Galatasaray!
* Şanlı Cimbom, Avrupa'da 3 yıldır yoksun. Ey Fenerbahçe sen 100 yıldır yoksun...
* Birgün herkes Fenerli doğacak, ama mutlaka Cimbomlu ölecek.
* Kanımız kırmızı, terimiz sarı. En büyük CİMBOMBOM...
*Gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY!
* Avrupa fatihisin Galatasaray, Türkiye'nin gururusun Galatasaray. Gökte yıldızsın gönüllerde ay, bu sene de şampiyonsun Galatasaray.
* Fenerliler, Beşiktaşlılar, Trabzonlular; bize teşekkür edin. Biz olmasak Avrupa takımlarını seyredemeyeceksiniz.
* Bir gün herkes Fenerli olacak, 364 gün ise Galatasaray!
* 1905 TE DOGDU ASKIMIZ ,SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ,CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP SENIN YANINDAYIZ ...
* BIZ ALISTIK AVRUPADA KUPA GORMEYE, SIRA SENDE FENERBAHCE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIS, HAYDI FENERE DE BIR ALKIS.
* AVRUPA FATIHISIN GALATASARAY..TURKIYENIN GURURUSUN GALATASARAY.. GOKTE YILDIZSIN GONULLERDE AY, BU SENEDE SAMPIYONSUN GALATASARAY..
* BAS KOYMUSUZ CIMBOMBOM'UN YOLUNA,SARI KIRMIZI RENGINE OLURUM CIMBOMBOM.AVRUPA'DA DESTAN YAZDI ASLANLAR,FATIH'IN ASLANLARIYLA KUKRESIN CIMBOMBOM!
* ISTERSEN EGLENELIM DAVULLARLA ZURNALARLA. ISTERSEN GIRISELIM ZINCIRLERLE SOPALARLA... LAYLAY LAYLAY LAYLAY..
* Bir gün herkes FBli olacak ama geri kalan 364 gün herkes GSli olacak...
|
|
|
|
|
serkan
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2009, 04:34:34 ÖS » |
|
evet cimbom için baş koyduk lalalalalalalall şanpiyon gs cimbomm Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
serkan
|
|
Düşünen deiL, düşünDüren oL ..
Süper Üye
Üye No: 89275
Yokluğun yakın, varlığın uzak...
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 18, 2010, 04:38:10 ÖS » |
|
en büyükk cimbommmm  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep, Bir kader bu kadar mı sensiz olur, Bir nasip bu kadar mı senden habersiz...
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2010, 12:23:35 ÖÖ » |
|
cimbommmm hyr fener bahçe Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2010, 12:40:59 ÖS » |
|
 cimbommmm  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep, Bir kader bu kadar mı sensiz olur, Bir nasip bu kadar mı senden habersiz...
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 19, 2010, 03:37:00 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 19, 2010, 04:59:12 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 19, 2010, 05:04:09 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 19, 2010, 06:09:28 ÖS » |
|
 doğru size göre gs bana göre fb Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | |