Firefox Yeniden Başlatılıyor... Firefox halen çalışıyor ama yanıt vermiyor... diye başlayan bu hata firefoxun yeni sürümlerinde ortaya çıktı.. Eskiden böyle bir problem yoktu...
Tekrar firefoxu açmak için görev yöneticisini açıp işlemler kısmından sonlandırmak gerekiyor. Bu da her seferinde çok sıkıcı bir iş...
Benim gibi firefox kullanan ve bundan sıkılananlar için bir çare buldum . Belki daha kolay bir çözümü vardır ama ben bilmiyorum
Msdos komutlarıyla firefoxu tamamen sonlandırabiliriz... Programları sonlandırmak için kullandığımız taskkill komutunu kullanarak firefoxu tamamen kapatabiliriz..
taskkill /f /IM firefox.exe
kodunu çalıştıra yazdığınızda firefox tamamen kapanır. Çalıştır yazılan eski komutları hatırladığı için isterseniz Windows+ R tuşuna basarak çalıştır ekranını karşınıza çıkartabilirsiniz...
bu sorunu masaüstüne firefoxu kapat kısayolu yaparakta çözebilirsiniz.
Masaüstüne sağ tıklayın , yeni , kısayol seçeneğini seçin ... Öğe konumuna taskkill /f /IM firefox.exe kodunu yazın ve ileriye tıklayın. Kısa yol için bir ad yazın ve tamam a tıklayın...
Artık masaüstündeki kısayola tıklayarak firefoxu sonlandırabilirsiniz....
Kısayolun örneğini ektede verdim, indirin, ve rardan çıkartın... kısayolu istediğiniz yere atarak kullanabilirsiniz. Ama buna tıkladığınızda firefox kapanır , ona göre...