Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 08:18:22 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Eurovision 2009 u Kazanan Kişi - Ülkesi ve Kazanan Şarkı (Video - Mp3)  (Okunma Sayısı 3181 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Mayıs 17, 2009, 02:23:30 ÖÖ »

Beklenen Eurovision 2009 un(54. Eurovision Şarkı Yarışmasının) finali bugün yapıldı ve kazanan kişi malesef Norveçten ALEXANDER RYBAK(FAIRYTALE-Peri Masalı) oldu... Türkiye(Hadise - Düm Tek Tek) ise dördüncülükte kaldı... Sad

Dinleyin ve izleyin bakalım birinciliği hakkediyor mu bu parça! Bence hakketmiyor...

Eurovision 2009 Norveç - Alexander Rybak - Fairytale

Video olarak indirmek için buraya tıklayın...

Mp3 olarak indirmek için buraya tıklayın...

Anahtar kelimeler : Eurovision 2009u kim kazandı, eurovision 2009u kazanan parça, eurovision 2009 u kazanan şarkı, mp3 ,  video , klip , Eurovision 2009,eurovision 2009 u kim kazandı, eurovision 2009 şarkısı, alexander rybak, peri masalı, eurovision 2009 parçası, norway, norveç, 54.eurovision, birincinin videosu, birincinin klibi, fairytale mp3

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2009, 12:36:13 ÖS »

bu eurovision yarışmasında demekki milletin aradığı çıplaklık değil, bazı duyguları zirveye taşıma değilmiş.. bizim kızımız ne kadar açılsa da saçılda da döktürse de bak elin sempatik oğlu alır böyle yarışmayı. hem de açık ara farkla. Türkiye ne zaman idrak edecek acaba kendi olarak bi yerde dimdik bulunmayı.. bizdeki anlayış soyunmadan kazanılmaz anlayışı.. bunu aşmazlarsa zaten hiç bi gelişme olmaz. sertabın şarkısının tam Türkçe açıklamasında da pek iyi sözler yok du. hala aynı sistem devam etmekde ısrar ediyolar.. bi dahaki yarışmaya akılları başlarına gelir umarım. kendimiz olarak biyerlerde oluruz.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket: Eurovision 2009 eurovision 2009 u kim kazandı  eurovision 2009 şarkısı 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!