Yeni Üye
Üye No: 17600
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2009, 01:39:32 ÖÖ » |
|
otlukbeli hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız.yazmayı düşünüyorum ama terör varmış diye duydum.yardımcı olursanız sevinirim Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 10041
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2009, 01:54:03 ÖÖ » |
|
Hocam otlukbeli Erzincan epey bir uzaklıkta.gidiş geliş merkeze hergün 1 yada 2 araba var. 160km uzaklığı olması lazım.Otlukbeli yibo yazacaksınız sanırm geçen yıl bir arkdaşa yazması için İl milli eğitimden bir kişi tavsiye etmişti terör sorunu olduğunu pek duymadım açıkcası hocam. otlukbelinin köyleriyse bilemeyecem tam olarak. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17600
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2009, 02:10:07 ÖS » |
|
evet yibo yu yazmayı düşünüyorum.yatılı olması da beni düşündürüyor açıkçası.yani genel olarak yatılı okul öğrencilerinin sorunlu olduğunu duymuştum.bi de yibo da öğretmenlik yapmaya amelelik diyorlar.otlukbeli yibo nasıl bir okul bilginiz varr mı Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 10089
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2009, 02:29:53 ÖS » |
|
Hocam Yibolar için çok söylenti oluyor ama benim 3 arkadaşım yibo da çalışıyorlar ve o kadar memnunlar ki hayatlarından anlatmakla bitiremiyorlar.Bingöl Yedisu birisi diğeri Kemah Yibo ve Van Muradiye de...tabi bu heryerde aynı olacak değil... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | |