Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 08:14:47 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Erzincan ve ilçeleri Köyleri hakkında....  (Okunma Sayısı 1636 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 10089

« : Eylül 04, 2009, 04:32:36 ÖS »

Arkdaşlar Erzincan da okumuş birisi olarak da isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olabilirim...
Erzincan-Rehafiye-Üzümlü-Kemah-Kemaliye-Tercan-Otlukbeli ve diğerleri...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Yeni Üye
*
Üye No: 17600

« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2009, 01:39:32 ÖÖ »

otlukbeli hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız.yazmayı düşünüyorum ama terör varmış diye duydum.yardımcı olursanız sevinirim

Yeni Üye
*
Üye No: 10041

« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2009, 01:54:03 ÖÖ »

Hocam otlukbeli Erzincan epey bir uzaklıkta.gidiş geliş merkeze hergün 1 yada 2 araba var. 160km uzaklığı olması lazım.Otlukbeli yibo yazacaksınız sanırm geçen yıl bir arkdaşa yazması için İl milli eğitimden bir kişi tavsiye etmişti terör sorunu olduğunu pek duymadım açıkcası hocam.
otlukbelinin köyleriyse bilemeyecem tam olarak.

Yeni Üye
*
Üye No: 17600

« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2009, 02:10:07 ÖS »

evet yibo yu yazmayı düşünüyorum.yatılı olması da beni düşündürüyor açıkçası.yani genel olarak yatılı okul öğrencilerinin sorunlu olduğunu duymuştum.bi de yibo da öğretmenlik yapmaya amelelik diyorlar.otlukbeli yibo nasıl bir okul bilginiz varr mı

Yeni Üye
*
Üye No: 10089

« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2009, 02:29:53 ÖS »

Hocam Yibolar için çok söylenti oluyor ama benim 3 arkadaşım yibo da çalışıyorlar ve o kadar memnunlar ki hayatlarından anlatmakla bitiremiyorlar.Bingöl Yedisu birisi diğeri Kemah Yibo ve Van Muradiye de...tabi bu heryerde aynı olacak değil...

Etiket: Erzincan  ilçeleri  köyleri 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!