Editor
Tam Üye
Üye No: 152
|
 |
« : Şubat 27, 2009, 03:48:05 ÖS » |
|
Erkeklerin dilinden bayanlara etkileme sanatı..........
Erkek: "Sesi sen de duydun mu?" " Ne sesi? Ben birsey duymadım!" " Kalbim kirildi"
"Baban hırsız mıydı?" "Hayır ! Ne Alaka?!?" "Gözlerinin yerine konulan elmasları kim, nerden çaldı o zaman?"
"Bana yolu tarif edebilir misiniz?" Kiz: " Ne yolu? Nereye?" "Kalbine"
"Benim dördüncü kız arkadaşıma çok benziyorsun.""Kaç tane kız arkadaşın oldu senin?""Üç"
" Sırtına dokunup: "Aman Allah' ım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım!"
Baban uzaylı mıydı? Oda nerden çıktı? Senin gibi birşey yeryüzünde yok çünkü!"
" Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim?"
" Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim?"
Söfer; rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım
Tanrım kör oldum. Artık kusura bakamıyorum.
Gayem zatialinizi taciz etmek değil, Efkarı Umumiye?de muhabbet kurmaktır. Cevabı müsbetiniz kalbi hazalimi tamir-i temin edeceğinden, dest-i muhabbetinize talibim.
Sana sarılmayı o kadar çok seviyorum ki. Çünkü o sırada yüzüne bakmam gerekmiyor.
Sen likör gibi tatlı, Tekila gibi çarpıcı, Viski gibi asil, Konyak gibi sıcak, Şampanya gibi özel, Şarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhteşemsin.
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
KIL NAMAZIN ELİN HARAMA SALMA.ÇOK YAŞARIM DÜNYA HEP KALIR SANMA.NAMAZA SARIL GENÇLİK ÇAĞINDA.EKTİĞİNİ BİÇERSİN CENNET BAĞINDA.EY KARDEŞ! GEL TEVBE EYLE GÜNAHLARINA.SONRA EYVAAAH DER İNLERSİN CEHENNEM ÇUKURUNDA.SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ, BUNU UNUTMA!...Acele yürüyen, yol arkadaşı değildir. Gönlü sana bağlı olmayana gönül bağlama.Fakih de olsa, mürşid veya mürid de olsa, kişi bu alçak dünyaya bir kez kapıldı mı, bala düşmüş sineğe döner.
|
|
|
Editor
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2009, 12:45:56 ÖS » |
|
ya adama bak bunları oturmus yazmıs neyseki eline sağlık çok güzel olmus yazan kardes Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
KIL NAMAZIN ELİN HARAMA SALMA.ÇOK YAŞARIM DÜNYA HEP KALIR SANMA.NAMAZA SARIL GENÇLİK ÇAĞINDA.EKTİĞİNİ BİÇERSİN CENNET BAĞINDA.EY KARDEŞ! GEL TEVBE EYLE GÜNAHLARINA.SONRA EYVAAAH DER İNLERSİN CEHENNEM ÇUKURUNDA.SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ, BUNU UNUTMA!...Acele yürüyen, yol arkadaşı değildir. Gönlü sana bağlı olmayana gönül bağlama.Fakih de olsa, mürşid veya mürid de olsa, kişi bu alçak dünyaya bir kez kapıldı mı, bala düşmüş sineğe döner.
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2009, 01:29:49 ÖS » |
|
hangi kadın bunlara inanır ki...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2009, 01:38:42 ÖS » |
|
elbet bulunur be üstad Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2009, 01:45:22 ÖS » |
|
aklı olmayan ambalaj kadınlardan bulursunuz ancak...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Tam Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2009, 01:47:19 ÖS » |
|
o nasıl oluyor ambalaj kadını Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 24, 2009, 06:39:39 ÖS » |
|
 ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2009, 06:48:02 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2009, 06:52:01 ÖS » |
|
 ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 25, 2009, 12:53:01 ÖÖ » |
|
|