Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 08:03:50 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: ...  (Okunma Sayısı 388 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
Mesleği: İngilizce Öğretmeni

...
« : Ekim 08, 2009, 10:09:12 ÖS »

Ta en baştan başlamak istedim.Seninle ilk terminalden almıştım oraya gelirken kalbim güm güm atıyordu gece 12 olmustu seni gördüm ve işte bu dedim benim canım.Sonra arabaya bindik benim ellerim üşümüştü sen ellerinle elimi ısıttın ilk o zaman elle elle tutuştuk.O anı hiç unutamam.Daha peşi sıra gelen günleride yapışık ikiz gibiydik 1 hafta hiç ayrılmadık birbirimizden heryere beraber gittik.Kordonda gezdik,Sinemaya gittik.Hatırlarmısın sen karnım açıktı demiştin.Bende ya gidelim evde yiyelim demiştim.Çünki cebimde yol parasından başka para kalmamıştı.Bi yere yemek yemege girsek hesabı sen ödicektin ve ben bunu kendime yediremezdim.Bu yüzden evde yeriz demiştim.Bu yüzden gösterdiğin hiçbir restaurantı beğenmemiştim.Daha sonra zorla morla girdik biyere ve sana benim param yok dedim çıkalım sen benim param senin paran diyip tüm paranı bana vermiştin ve hesabı ödemiştim.çok hoşuma gitmişti bu hareketin işte bu kız demiştim benim hayatımın geri kalanında olmasını istediğim.Belki yapmak istediklerimi yapamamıştım senle daha fazla eğlenmek yada güzel şeyler yaşatmak isterdim ama o zaman elimden anca bu kadarı geliyordu.Bizim şarkımız vardı o zamanlar beyaz ve sen hep bu şarkıyı dinlerdik.Arada tatlı tatlı kavga ederdik.Bi defa bi olay yüzünden ağlamıştın senin gözlerin Gozyasi görünce dünya başıma yıkılmış gibi hissetmiştim.Çünki dünyam sendin.Saçının tek teline kıyamazken gozyaslarina nasıl kıyardım.Çok güzel günlerdi.En acısını yine terminalde yaşadım.Seni uğurlarken o an herşeyin anlamsız olduğunu sensiz bu koca şehrin faydasız olduğunu.Gittikten sonra orda geçirdiğim birkaç günde hep gittiğimiz geçtiğimiz yerleri hatırladım anılar içimi açıttı.Sabah ekmek almaya gittiğimde seninle sabah fırına gidip ekmek aldığımıız hatırladım.Nere gitsem senden bir anı vardı kokun vardı.Sen benim saatimi,birde küçüklük fotoğrafımı almıştın bende senden atkını almıştım.Çünki üzerinde kokun vardı.Onu koklamaya doyamadım.Her kokladığımda seni hatırlatıyordu çünkü.Şimdi senden tek kalan fotografların mesajların kaldı keşke bugunler hiç bitmeseydi keşke hep yanımda olsaydın keşke kötü şeyler yaşamasaydık keşke hep benimle kalsaydın keşke şimdi yanımda olsaydın keşke simdi sana sıkı sıkı sarılıp senden başka hiçbişeyi düşünmeseydim.Keşke el ele tutuşup sarmaş dolaş gezseydik.

Dün konserdeydim Sertap Erener'in herkes sevgiliyle sarılmış bağırarak şarkı sölüyordu.Neden Dedim neden sende simdi benim yanımda değilsin neden bende seninle bir şarkı tutturup gökyüzüne doğru haykırmıyorduk...neden..

Sensizliğin acısı bazen içime o kadar koyuyoki oturup ağladığım zamanlar oluyo,bu şehiri herşeyi bırakıp gitmek geliyo.Yokluğun çok koyuyo be canım.

Sen benim kalbimdin sevdigim bitanemdin dünya senin karşında olsa ben hep yanında olurdum.

Eğer hayatımda herhangi bir ana gidip orada sonsuza dek kalacaksın deseler yalnızca iki şeyden birini seçmek isterdim. Biri , o çocukluğun bahçesindeki ağacın dalına asılı salıncakta sallanırken.. Öteki , bütün hayatım boyunca en çok sevdiğim kızı öptüğüm ilk gün.. Herkes aşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya çalışır. Aslında bu kadar basitti işte : ben seni öperken salıncakta sallanıyor gibi hissederdim.Yani hayatım kalmak istediğim iki anı birden yasarken..

2007

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!