Yeni Üye
Üye No: 16966
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2009, 04:48:52 ÖS » |
|
merhaba bu siteye yeni üye oldum.Atamalarla ilgili bölümde okul öncesi yoktu ona bakamadımda.Asıl sorum şu Karakoçan nasıl bir ilçe ortam olarak,ulaşım olarak. Ben ilk defa doğuya gidecem bu gidişle.İlginiz için şimdiden teşekkürler. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2009, 04:55:11 ÖS » |
|
hocam okul öncesi ile ilgili bulamdığınız tam olarak nedir? Yardımcı olalım... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17069
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 05, 2009, 11:32:17 ÖS » |
|
elazığ sivrice hakkında bilgi istiyorum mümkünse. ve geçen sene kaç puanla almış en son okulöncesinden ve kaç kişi mümkünse.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
bu sefer olcak....
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2009, 12:05:02 ÖÖ » |
|
Elazığ ve sivrice hakkında bilgim yok ama okul öncesinde kaç puanla atamaların yapıldığına dair sitemizde birkaç dosya var. Bunlara bakmanızı tavsiye ederim... 2009 Mart Ataması Okul Öncesi Öğretmenli Okul Ve İl Minumum Puanları için tıklayın...Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17601
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 06, 2009, 02:09:27 ÖÖ » |
|
Keban ve Palu hakkında bilgi alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın cok tesekurler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
bilişimm
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15403
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 06, 2009, 09:31:19 ÖÖ » |
|
elazığ ilçeleri hakkında genel bilgi verebilirmisiniz Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 06, 2009, 01:14:20 ÖS » |
|
hocam, Keban ilçesinin Palu ya göre çok çok iyi olduğunu söylemiş özele gelen bir mesajda üyemiz. Daha fazla bilgi vermesini bekliyoruz bizde. Sizler biraz daha ayrıntılı yazınız sormak istediğiniz...ilçe yada köylerin hangi durumlarını merak ediyorsunuz ... ?? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | |