Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 07:59:06 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: El Yazısı Fontları (Eğik El Yazısı Yazı Tipleri)  (Okunma Sayısı 8740 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« : Ekim 11, 2009, 02:00:35 ÖÖ »

İlköğretim birinci sınıf öğretmenlerinin ilkokuma ve yazma etkinliklerinde çok işlerine yarayacak el yazısı fontları...

Dosya ekte verilmiştir. Ekteki dosyayı indirin. Sıkıştırılmış dosyayı klasöre çıkartın(sağ tıklayıp klasöre çıkar) klasörün içine girip tüm dosyaları kopyalayın...

İsterseniz başlat -denetim masası - yazı tiplerine tıklayarak açılan klasöre atın...
İsterseniz bilgisayarım , c , windows , fonts klasörünün içine yapıştırın...

İkiside aynı kapıya çıkar  Smiley

Kullanmak içinde word, excel gibi programlarda yazı tipini az önce kopyaladığınız fontların isimlerini bularak seçmelisiniz...(Belki bilmeyenler olur)
HAND ile başlıyor hepsi...

HANDC___.TTF
HANDE___.TTF
HANDG___.TTF
HANDM___.TTF
HANDROAD.TTF

Anahtar Kelimeler :  el yazısı fontu , el yazısı fontları , eğik el yazısı fontu , eğik yazı , font , fontlar, eğik yazı word, wordde eğik yazı , yazı tipi , fonts , türkçe eğik yazı , çizgili , ilköğretim , birinci sınıf , 1. sınıf

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Yeni Üye
*
Üye No: 139247
Mesleği: İlköğretim Matematik Öğretmeni

« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2011, 09:41:09 ÖS »

Teşekkürler hocam... İnşallah aradığım altyazıdır. Bi önizleme resim ekleseniz süper olurdu Cheesy

Yeni Üye
*
Üye No: 139247
Mesleği: İlköğretim Matematik Öğretmeni

« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2011, 09:54:44 ÖS »

Fontların önizlemesi de benden olsun Wink Bi de fontu KALIN yapabilseydik süper olacaktı Smiley

Etiket: el yazısı fontları  eğik el yazısı  font   eğik el yazısı fontu 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!